Balık duygularınızı sembolize ediyor

RUMUZ: BİRCECİKRüyamda erkek kuzenimle birlikte balıkçıdayız.

Pek çok değişik ve güzel görünümlü balık çeşidi var. Kuzenim balık satın alırken ben de etrafıma bakınıyorum. Sonra birden mekan kalabalıklaşıyor ve balık kalmıyor. Ben de hüngür hüngür ağlamaya başlayıp "Önce ben geldim, nasıl kalmaz" diyorum. Sonra orada bulunan sarışın hoş bir bey bana "Ağlamayın lütfen, yarın ben size bu balıklardan getiririm" diyor.

YORUM: Normal şartlar altında rüyada görülen balık, iç dünyamızı, duygularımızı ve sezgilerimizi sembolize eder. Ancak sizin rüyanızın genel havası bende, rüyanızı geleneksel yorumunda yer alan "rüyada görülen balık kısmettir" bilgisi ile sizin şekillendirdiğiniz izlenimi yarattı. Dolayısıyla yorumum bu doğrultuda olacak. Rüyanız, rüyayı gördüğünüz günlerde karşılaştığınız ya da karşılaşma olanağı yakaladığınız küçük ya da büyük pek çok fırsatı dışsal nedenlerle göz göre göre kaçırmanız nedeniyle yaşadığınız olumsuz duyguların bilinçaltı ifadesi. Ancak rüyanızdaki hoş beyefendinin size sunduğu yardım önerisi de etrafınızda oluşan yeni bir alternatifin habercisi... Bu sefer daha programlı ve atak davranırsanız bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirme olanağı yakalayabilirsiniz.

RÜYA SEMBOLLERİ

KEDİ: Rüya sahibi kediyi seviyorsa, rüyada görülen kedi kişinin dişi yönlerini ve sezgisel yanını, rüya sahibi kediyi sevmiyorsa, kişinin çevresinde bulunan vefasız kişileri sembolize eder. Rüyada görülen kara kedi ise duruma bağlı olarak olumlu ya da olumsuz bir haberci olabilir.

POLİS: Rüyada görülen polis, rüyanın içeriğine göre disiplin, düzen, otorite ihtiyacını ya da aşırı disiplin ve otorite nedeniyle kişide oluşmuş sıkıntılı durumları sembolize eder.

CAMİ: Rüya gören kişinin inanç sistemini ve şiddetini simgeler. Kişinin güven ve huzur ihtiyacına işaret eder.
Yazarın Tüm Yazıları