Baliç'ten süpriz imza

Güncelleme Tarihi:

Baliçten süpriz imza
Oluşturulma Tarihi: Eylül 01, 1998 00:00

Haberin Devamı

Yönetimden izin almadan evlenen Boşnak futbolcunun aile arasında kıyılan nikahında sadece yakın akrabaları ve Bursa Emniyet Müdürü Kemal Bayrak hazır bulundu. Elvir-Sinem Baliç çifti, nikahın ardından İstanbul'a gitti.

Casus filmi gibi

Fenerbahçeli Elvir Baliç, dün büyük bir sürpriz yaparak Bursa'da dünyaevine girdi. Bursaspor'da futbol oynarken tanıştığı Sinem Özütamer'le yaşamını birleştiren Boşnak futbolcu, basın mensuplarının tüm ısrarlarına rağmen nikah töreninin görüntülenmesine izin vermedi. Bir casus filmini andıran Baliç'in nikah töreni şöyle gelişti:

Yönetimden izin almadı

Samsunspor maçı sonrası F.Bahçe Asbaşkan Ali Yıldırım'ı telefonla arayan Elvir Baliç, evleneceğini söyledi. Ali Yıldırım ise bu konuda yönetimden izin alması gerektiğini belirtti. Ancak Baliç, kararının kesin olduğunu ifade etti ve bu konuşmanın ardından Bursa'ya hareket etti. Nikah işlemlerini daha önceden büyük bir gizlilik içinde yapmış olan Baliç, Sinem Özütamer'in Maksem semtindeki evine gitti.

Gazetecilerden kaçtı

Bursa Emniyet Müdürü Kemal Bayrak ve bir kaç yakın akrabanın katıldığı nikahı Osmangazi Belediyesi'nin görevlendirdiği Haluk Yakut kıydı. Baliç bu arada nikah töreninden haberi olan medya mensuplarının görüntü almasına izin vermedi. Nikahın kıyılmasının ardından bir arkadaşıyla evden ayrılan Baliç, gazetecileri atlatmak jeep'ine binerek hızla uzaklaştı.

Baliç gergindi

Bu arada Sinem de bir akrabasıyla birlikte evden ayrılarak dedesinin evine götürüldü. Sinem ve Baliç yaklaşık 30 dakika sonra eve döndü. Oldukça gergin olduğu gözlenen F.Bahçeli futbolcu, basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine, ‘‘Evet evlendim. Bunda büyütecek bir şey yok’’ şeklinde bir konuşma yaptı. Daha sonra Sinem'in çeyizi ve özel eşyaları jeep'e yüklendi ve çift İstanbul'a doğru yola çıktı.

Herkesi şaşırttılar

Fenerbahçe Yönetim Kurulu'ndan izin dahi almadan Sinem hanımla dünyaevine giren Elvir Baliç bu kararıyla herkesi şaşırttı. Nikah öncesi sadece Ali Yıldırım'a haber veren Baliç'e ceza verilmesi de gündemde. F.Bahçe Basın Sözcüsü Abdullah Kiğılı, ‘‘Yönetim Kurulu'ndan izin alması gerekiyordu. Ama Baliç böyle yapmadı. Önümüzdeki günlerde yapacağımız toplantıda ceza konusunu gündeme getireceğiz’’ dedi.

Gizlice evlendiler

Nikah törenine günlük kıyafetleriyle katılan Elvir-Sinem Baliç çifti, evlilik işlemlerinin tamamlanmasının ardından eşyalarını toplayıp İstanbul'a gittiler.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!