Balçova Yaşamsporlular iddialı: Galatasaray'a biz de 4 atarız

Güncelleme Tarihi:

Balçova Yaşamsporlular iddialı: Galatasaraya biz de 4 atarız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2014 17:53

16 Aralık Salı günü İzmir Atatürk Stadı'nda Ziraat Türkiye Kupası maçında Galatasaray'ı ağırlayacak olan 3. Lig ekibi Balçova Yaşamsporlular çok iddialı... Takım kaptanı Altan Aksoy, "Şansımız yanımızda olursa 3, 4 atarız" dedi.

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk kovalayan, buna karşın UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çok erken veda etmek zorunda kalan Galatasaray, 16 Kasım Salı günü Ziraat Türkiye Kupası'nda, Spor Toto 3. Lig ekibi FBM Makina Balçova Yaşamspor'la karşılaşacak. İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak maç öncesi, Ege temsilcisinin başkanı Fatih Komili, teknik direktörü Altan Çetindağ ve takım kaptanı Altan Aksoy, sporx'e verdikleri röportajda çok iddialı açıklamalar yaptı. Galatasaray'ın son dönemde birçok maçta 4 gol yemesine gönderme Balçova Yaşamsporlular, "Biz de 4 atacağız" diyor. Kırmızı beyazlılar ile yapılan röportaj şöyle:

Balçova Yaşamsporlular iddialı: Galatasaraya biz de 4 atarız

Haberin Devamı

- Galatasaray’ı yenebileceğinize inanıyor musunuz?
Başkan Fatih Komili:
"Kesinlikle inanıyorum. İzmir’deki maçta şansların eşit olduğunu düşünüyorum. Ama İstanbul’da ne olur bilmiyorum... Burada, çocuklarımız çıkıp oynayacak."

- Galatasaray, her ne kadar Hamza Hamzaoğlu ile bir çıkış yakaladıysa da, Arsenal maçından kalan bir motivasyon düşüklüğü var. Bunun üzerine bir de tam kadro çıkmayacakları muhtemel... İnancınız bundan ötürü mü?
Başkan Fatih Komili: "Aynen, biz de öyle düşünüyoruz. Onların motivasyonu tam olmasa da bizim çocukların motivasyonu tam."

- Herkes 4 atıyor, biz de 4 atarız diyor musunuz?
Başkan Fatih Komili: "4 atmak değil, ondan vazgeçtik artık. 1-0 olsun bizim olsun mantığındayız."

Balçova Yaşamsporlular iddialı: Galatasaraya biz de 4 atarız

KAPTAN ALTAN: BİZ DE İYİ TAKIMIZ
- Kaptan, sen ne düşünüyorsun? Kurada Galatasaray çıktı. Arkadaşlarınla ne görüştün?

Kaptan Altan Aksoy: "Galatasaray kurada çıktığında herkeste bir mutluluk oldu tabii ki de. Galatasaray iyi bir takım. Bunu biliyoruz. Ama biz de iyi bir takımız. Bunu da göstereceğiz... Başkanıma katılıyorum. İstanbul’da belki üstünlük kurarlar ama İzmir’de şartlar eşit. Ben söylüyorum, Galatasaray’ı yenip, unutulmazlar arasında yerimizi alacağız. Sonuç ne olur bilmiyorum. 1 olur, o gün şanslı oluruz pozisyonları değerlendiririz, 3 olur 4 olur. Kaybetmek için oynamayacağız."

Haberin Devamı

"PRANDELLI’Yİ BİZ GÖNDERMEK İSTİYORDUK"
- Hiç arkadaşlarınla konuştun mu bu konuyu? "Herkes 4 atıyor biz de atarız" gibi...
Kaptan Altan Aksoy: "Kesinlikle, kesinlikle... Biz hatta şöyle espriler yapıyorduk Prandelli’yi biz yiyeceğiz, bizim maçtan sonra göndereceğiz onu, diye… Pradelli daha önce gitti."
Başkan Fatih Komili: "Prandelli’yi yollamak bize nasip olmadı. (Gülüyor)"

Balçova Yaşamsporlular iddialı: Galatasaraya biz de 4 atarız

"GALATASARAY’A 1-2 ATARSAK, 4’Ü DE ATARIZ"
- Galatasaray ve 4’ü yan yana getirip oldukça fazla espri ürettiler... Takım içinde de oldu mu?

Kaptan Altan Aksoy: "1-2’yi atarsak, 4’ü de atarız diyen arkadaşlarımız oldu. Sonuçta futbol bu... Ağızla değil sahada oynanıyor."
- Galatasaray maçı öncesinde Güngören maçınız var. Galatasaray maçı heyecanının Güngören maçını olumsuz etkileyeceğini düşünüyor musunuz?
Başkan Fatih Komili:
"Evet... Bu sırf bizim için değil, büyük takımlar için de geçerli bir durum. Bunları daha önce yaşadık. Bazı şeylere engel olamıyorsunuz. Balıkesir maçından önce de Elazığ maçından önce de aynı şey başımıza geldi... Ki bu Galatasaray maçı. Biz çocuklara Güngören mücadelesinden kaçmayın, orada da oynayın, dedik. Düşünsene bir çocuğun maçta sakatlandığını... Galatasaray maçında oynayamayacak o zaman... Onun için Galatasaray maçı bize Güngören maçını kaybettirmesin diye elimizden geleni yapıyoruz."

Haberin Devamı

BAŞKAN KOMİLİ: KUPA SAYESİNDE MADDİ SIKINTIMIZ KALMADI
- Henüz kulüp başkanı oldunuz. Ancak salı günü protokolde Galatasaray Başkanı ile yan yana maç izleyeceksiniz. Heyecanlı mısınız?
Başkan Fatih Komili:
"E tabi heyecanlıyım. Zaten 4 aydır ömrüm boyunca tanışamayacağım kadar fazla insanla tanıştım."
- Maddi sıkıntınız var mı?
Başkan Fatih Komili: "Çok yok. Türkiye Kupası mali anlamda da bizi çok iyi bir noktaya taşıdı."

Balçova Yaşamsporlular iddialı: Galatasaraya biz de 4 atarız

"TAKIMDA KİMSENİN ALACAĞI YOK"
- Takım içerisinde alacağı olan var mı kaptan?
Kaptan Altan Aksoy:
"Takımda kimsenin alacağı yok. Hatta, başkanımız sağolsun, dedikleri tarihten önce verdikleri sözleri tuttular. Biz şuna eminiz, başkanımız sadece bizim arkamızda durmuyor aynı zamanda bizi kucaklıyor. Her zaman söylüyorum, burası sevgi üzerine kurulmuş, aile ortamı olan Türkiye’nin ender kulüplerinden biri…"

Haberin Devamı

"ROTASYON GALATASARAY MAÇINDA OLMAYACAK"
- Hocam, Balıkesir maçında, kadroda rotasyona gitmiştiniz. 6-7 değişik oyuncu ile sahaya çıkmıştınız. Galatasaray maçında böyle bir şey yapmayı düşünüyor musunuz?

Teknik Direktör Altan Çetindağ: "Hayır. O dönem risk almamak için böyle bişey yapmıştık. Ancak gruplara kaldık. Çekirdek kadromuz oluştu. Böyle bir şey yapmayı düşünmüyoruz."
- Bu tür büyük maçlarda, herkes kendini göstermek isteyecektir. Sizin, ulusal futbol pazarına sunacağınız bir oyuncunuz var mı? Özellikle dikkat edilmesi gereken… Maçta parlayacağını düşündüğünüz…
Teknik Direktör Altan Çetindağ: "
Hayır yok. Birini ön plana çıkarıp diğerini geride bırakmak dengeyi bozar. Dengeli ve genç bir kadromuz var. Herkes elinden geleni yapacak."

Haberin Devamı

"BU MAÇTA PASSOLİG UYGULAMASI YOK, 40 BİN KİŞİ BEKLİYORUZ"
- Taraftar tahmininiz nedir başkan?

Başkan Fatih Komili: "40 bin civarı bir izleyici ekliyoruz. Yaklaşık 30 bini, Galatasaray taraftarı olur... Bu tahminimizde, maçta Passolig uygulamasının olmaması da etkili. Bir de maçı Atatürk Stadı'nda oynayacağız."

"MAÇI KEMALPAŞA’DA OYNASAYDIK, GALATASARAY ORADAN ÇIKAMAZDI"
- Maçı Atatürk Stadı'nda oynamak bir dezavantaj mı?

Başkan Fatih Komili: "Maçı Kemalpaşa Ulucak Stadında oynasaydık, Galatasaray oradan çıkamazdı."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!