Balayında felaketi yaşadılar

Güncelleme Tarihi:

Balayında felaketi yaşadılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2004 01:33

Balayını Maldiv’in Mihini Adası’nda geçirirken deprem felaketini yaşayan Mert-Ece Özgün çifti dehşet dolu dakikaları anlattılar.

18 Aralık’ta evlenen 27 yaşındaki Mert Özgün ve 25 yaşındaki eşi Ece Özgün, pazar günü yaşadıkları felaketi şöyle anlattılar: ‘Depremi hissetmedik. Odamızdaydık. Otel görevlileri geldi, camları yumruklayarak, ‘Sular yükseldi, bir doğal afet var. Hemen çıkın’ dediler. Biz de pasaport ve valizlerimizi toplayıp otelin üst katına çıktık. Adanın yüzde 80’i sular altında kaldı. Sular çekilince odalarımıza döndük. Mihini Adası, havalimanının bulunduğu adaya uzaktı. Ulaşımı sağlayan deniz uçakları felaketin ardından işlemedi. Bir gün sonra bir feribot bulduk. Ama okyanusun ortasında feribotun pusulası bozuldu. 2.5 saatlik yolu 4.5 saatte gidebildik. Bir uçak bularak Dubai’ye gittik.’

Mauritius’ta ortaya çıktı

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Christoph Daum’un, Mauritius Adası’nda tatil yaptığı ortaya çıktı. İstanbul’da oynanan Manchester United maçı öncesinde Maldiv Adaları’na gitmeyi planlayan Daum’un, bu maç sonrasında kararını değiştirdiği ve Hint Okyanusu’ndaki Mauritius Adası’na gittiği belirtildi. Daum’un bu kararıyla büyük hasar gören Maldiv’deki felaketten uzak kaldığı da ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!