Balayı Miami'de

Güncelleme Tarihi:

Balayı Miamide
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2016 10:31

Relax Mode'un velihattı Haydar Emre Ünlü ile fizyoterapist Gizem Bıçakçı, Kaya İzmir Thermal& Convention'da düzenlenen düğün töreniyle bir ömür boyu birlikteliğe evet dedi.

Haberin Devamı


Bıçakçılar Madencilik'in sahibi Mustafa Bıçakçı ve Zübeyde Bıçakçı'nın kızları Gizem Bıçakçı'nın nikah tanıklığını Merve Aksünger, Mehmet Bıçakçı ve Dilek Narinoğlu, işadamı Mehmet Ünlü ve Safigül Ünlü'nün oğulları Haydar Emre Ünlü'nün tanıklığını ise Raşit Ünlü, Mahmut Ünlü ve Sedat Çelik üstlendi.
Bir buçuk yıl önce tanışan ve 2015 Aralık ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan çifti bu özel gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Haydar Emre Ünlü'nün Kupon By Hakkı Tosyalı imzasını taşıyan damatlığı düğüne katılan davetlilerden tam not alırken Gizem Bıçakçı'nın Aysira Moda Evi'nin tasarımını yaptığı gelinliği şıklığı ile göz doldurdu.
Monjardin Flowers & Events 'in organizasyonunda gerçekleşen düğünde davetliler, Agean Band'in ve Siye Biye müzik grubunun seslendirdiği müzikler eşliğinde eğlence dolu bir gece geçirdi. Gecenin sonu Siye Biye topluluğu'nun sunduğu geleneksel Urfa sıra gecesiyle son buldu. Çiçeği burnunda evli çift, balayı için rotayı Miami'ye çevirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!