Balayı Bali’de

Ebru Danyal ile Cem Başar önceki akşam evlendi. Genç çiftin balayı adresi Bali.

Haberin Devamı

Tülay-Nail Danyal çiftinin kızları Ebru Danyal ile Zeynep-Ahmet Başar çiftinin oğulları Cem Başar, önceki akşam Adile Sultan Sarayı’nda düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle evlendi. İş, medya ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin katıldığı düğünde çiftin nikâh şahitliğini Kutlu Aktaş, Sümer İnanç, Murat Tümay ve Erdal Danyal yaptı. Nikâh defterini imzalayan Danyal ve Başar, ilk danslarının ardından masaları dolaşarak tebrikleri kabul etti. Düğünün ardından konuklar, after party ile geç saatlere kadar eğlendi. Genç çift, balayı için Bali’ye gideceklerini söyledi.

Londra Moda Haftası’na katılıyor

Deniz Berdan, kızı Begüm’le birlikte yarattığı moda markası ‘DB Berdan’ ile Londra Moda Haftası’na katılmaya hazırlanıyor. Berdan, Stella McCartney, Vivienne Westwood ve Alexander McQueen gibi dev markaların boy gösterdiği moda haftasında 2013 Yaz koleksiyonunu beğeniye sunacak. Defile, 16 Eylül’de Vauxhall Fashion Scout’ta düzenlenecek.

Haberin Devamı

Kızıl Ajan Cahide’de

Kızıl Ajan lakabıyla ünlenen Rus casus Anna Chapman, geçtiğimiz akşam Cahide’deydi. “Ününü çok duydum” dediği mekândaki şovları ilgiyle izleyen ve karşılıklı göbek attığı dansözlere para yapıştıran Chapman, bekarlığa veda partisi yapan gelinin eğlencesine de ortak oldu ve eline kına yaktı. “Carnaval A La Turca” haftasına ev sahipliği yapan Cahide’de geçtiğimiz akşam eğlenenler arasında genç sevgililer Ceylan Çapa ve Burak Özçivit de vardı.

O konulardan çok sıkıldım

Adı Ajda Pekkan’la aşk dedikodularına karışınca eşi Tuğçe Çavuşoğlu’nun boşanma davası açtığı Bülent Çavuşoğlu, önceki gün Bodrum’da oğlu Efe ile görüntülendi. Minik oğluyla Torba Grand Yazıcı Beach’te öğle yemeği yiyen ve iPad’le onun fotoğraflarını çeken işadamı, muhabirlere “Oğlumla fotoğraflarımı çekebilirsiniz ama başka konuları yazmanızı istemiyorum, artık çok sıkıldım” dedi.

Yoksa Engel Siz misiniz?

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Tiyatro Atölyesi tarafından hazırlanan “Yoksa Engel Siz misiniz?” adlı oyunun galası önceki akşam yapıldı. TOFD Başkanı Ramazan Baş’ın yazdığı, Aytekin Özen’in yönettiği, engellilerin karşılaştığı sorunları anlatan oyunun galasına İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun eşi Gül Mutlu, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, Tolga Savacı ve Nermin Bezmen’in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.

Yazarın Tüm Yazıları