Balâ'da okulun deposu kütüphaneye dönüştürüldü

Güncelleme Tarihi:

Balâda okulun deposu kütüphaneye dönüştürüldü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2018 11:39

Balâ'da okulun deposu kütüphaneye dönüştürüldü

Haberin Devamı

Birol KARAKILIÇ/BALÂ,(Ankara),(DHA)-BALÂ'da Emine Erişen İlk ve Ortaokul binasında depo olarak kullanılan bodrum kütüphaneye dönüştürüldü.
Emine Erişen İlk ve Orta Okulunun bodrum katında depo olarak kullanılan yer, Okul Müdürü Özlem Biçer'in büyük çabası ile kütüphaneye dönüştürdü. Balâ Belediye Başkanı Arif Kaplan, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı ve Ankara Ticaret Odasının katkılarıyla yapılan kütüphanenin açılışı için tören düzenlendi. Törene, Belediye Başkanı Arif Kaplan, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Biçer, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı temsilcileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Şahinkuş, öğretmen ve veliler katıldı. Açılışı gerçekleştirilen kütüphaneye öğrenciler akın etti.
Kütüphanenin oluşturulmasında Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı tarafından asma tavan, sandalye, masalar ve kitapların temininde katkılar sağladı. Balâ Belediye Başkanı Arif Kaplan tarafından zemin halı kaplaması, kütüphanenin ısıtma sistemleri ve ayrıca oluşturulan şark köşesinin döşenmesi karşılandı. ATO tarafından ise kitap desteği sağlandı. Kütüphaneye öğretmenler tarafından da onlarca kitap bağışlandı.
FOTOGRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!