Balabanlı, içme suyuna kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Balabanlı, içme suyuna kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 13:14

Balabanlı, içme suyuna kavuştu

Haberin Devamı

 

TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ'ın Murat İlçesi'nin Balabanlı Mahallesi, içme suyu ve kanalizasyona kavuştu.

Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğü TESKİ tarafından geçen yıl temeli atılan Muratlı ilçesi Balabanlı Mahallesi içme suyu ve kanalizasyon inşaatı tamamlanarak düzenlenen törenle mahalle halkının hizmetine sunuldu. Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe'nin yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, siyasi parti temsilcileri, mahalle halkının da katıldığı açılışta konuşan



TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa inşaat ile ilgili teknik bilgiler verdi. Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Balabanlı Mahalle Muhtarı Basri Eşit de güzel hizmetlerinden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür etti.

Başkan Kadir Albayrak, "Balabanlı ve Muratlı'nın 16 mahallesi bizim için aynı değerdedir. Hiçbirini ayırım yapmadan seviyoruz. Daha önce buradan geçerken Balabanlı'yı ziyaret ettim ve genel müdürüme, Balabanlı'nın kaderini değiştireceğiz dedim ve hemen kendileri proje hazırlığına girdiler ve bugün de bu projeyi gerçekleştirmenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Şimdi ilk hedefimiz Kırkkepenekli'den Sarılar Mahallesi arasındaki yolu yaparak belediye otobüsü koyacağız. Diğer mahallelerimiz için de verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz. Hizmetlerimizi bütün vatandaşlarımız için yapıyoruz. Güzel bir Muratlı ve güzel bir bir Tekirdağ yaratmanın mutluluğu içindeyiz. Önümüzde daha hizmet etmek için dolu dolu iki yılımız var. Bu iki yılda da hizmet yapmaya devam edeceğiz. Muratlı'da yapacağımız yatırımların tamamını yerine getireceğiz" dedi.

Yapımına 2016 Eylül ayında başlanan ve yaklaşık 2 milyon 27 bin liraya mal olan projede 5620 metre içme suyu hattı, 5668 metre de kanalizasyon hattı bulunuyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!