Bal-Kes'te hasar büyük

Güncelleme Tarihi:

Bal-Keste hasar büyük
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2015 13:29

SPOR Toto Süper Lig'de ilk yarıda evinde 2-0 mağlup ettiği Galatasaray'a deplasmanda 3-1 yenilen Balıkesirspor, 3 puanla birlikte 2 ön liberosunu da kaybetti.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın 61'inci dakikasında 2'nci sarı kartını görerek oyun dışı kalan Aykut'un yanı sıra, dörüncü sarı kartını alarak cezalı duruma düşen Eray, pazar günü Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giyemeyecek. Teknik direktör Kemal Özdeş'in 2 futbolcunun yokluğunda bu mevkide Santos ve Gomes'e şans verebileceği öğrenildi.

Galatasaray yenilgisiyle galibiyet hasreti 5 maça çıkan kırmızı beyazlı ekipte Hırvat Vukovic'in yerine kaleyi devralan Emrullah, 3 golde çaresiz kalmasına rağmen, yaptığı kurtarışlarla farkın büyümesini önledi. Kemal Özdeş'in haftalardır ilk 11'de forma giyen Bülent'i kesip, stoper Hasan'ı sol beke kaydırması, yeni transfer Gmulac'ı savunmada oynatması da çare olmadı. Bu arada bir gol atan, bir şutu da direktön dönen Ermin Zec, eski takımı Gençlerbirliği ile oynanacak maç öncesi göz doldurdu.

SERCAN'A PROTESTO
Balıkesirspor'un sezon başında Galatasaray'dan kiraladığı Sercan, maç boyunca sarı kırmızılı taraftarların protestosuna hedef oldu. Balıkesir'deki ilk karşılaşmada attığı golün ardından aşırı sevinç gösterisinde bulunduğu gerekçesiyle tepki gören yıldız futbolcu, şunları söyledi:
"İstanbul'a puan için gitmiştik ama olmadı. Ligde kalma umudumuz devam ediyor. Kalan 14 maçımızdan 8'ini içeride ve çoğunluğu düşme hattındaki rakiplerimizle oynayacağız. Bu avantajı iyi değerlendirmek istiyoruz."

YEREL GAZETELER MAÇI GENİŞ VERDİ
Balıkesir'deki yerel gazeteler, 3-1'lik Galatasaray yenilgisini ilginç başlıklarla geniş biçimde yayınladılar. Marmara Bölge, "Arena'da kaybolduk", Markaj, "Umutlar tükeniyor", Haberci, "Galatasaray rövanşı aldı", Demokrat, "Yenildik ama ezilmedik", Postam, "Kan kaybetmeye devam ediyoruz", Politika, "Önümüzdeki maçlara bakacağız", Yeni Haber "Bu kez olmadı" başlıklarını attı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!