Bal-kes SMS kampanyası başlattı

Güncelleme Tarihi:

Bal-kes SMS kampanyası başlattı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2016 20:12

Bal-kes SMS kampanyası başlattı

Haberin Devamı

Hilmi DUYAR/BALIKESİR, (DHA) - PTT 1. Lig'de sezon başında maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Balıkesirspor'a destek için SMS kampanyası başlatıldı.
Balıkesirspor'un resmi internet sitesindeki duyurusunda, "Balıkesirsporumuz yaşadığı maddi sıkıntılar yüzünden SMS kampanyası düzenleme kararı almıştır. Taraftarlarımız, BALIKESIRSPOR yazıp 4026'a SMS göndererek sevdalısı olduğu kırmızı-beyaz renklere katkı sağlayabilir. Kampanya yalnızca Türkcell aboneleri için geçerli olup, SMS ücreti olarak 5 TL uygun görülmüştür. Balıkesirspor'a gönül veren bütün herkesi bu kampanyaya davet ediyor, katkılarını bekliyoruz" denildi. 
FUTBOLCULAR ART NİYETLİ DEĞİL
Balıkesirsporlu futbolcuların dün antrenmana çıkmamasından sonra bu gün basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Reha Erginer, futbolcuların takımı yönetimi yıpratmak için böyle bir eyleme girişmediğini, aksine Türkiye'deki tüm kulüplerin ortak sorunu olan kaynak eksikliğine dikkat çekmek olduğunu söylemişti. Balıkesirspor Kulübü Başkanı Feyyaz Çiftçi de maddi sıkıntı içinde olduklarını futbolcuların art niyet taşımadıklarını, özveri ile futbol oynadıklarını ifade etmişti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!