Bal-Kes iç sahada kaybetmiyor

Güncelleme Tarihi:

Bal-Kes iç sahada kaybetmiyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 16:04

 PTT 1’inci Lig’de 10 maçlık yenilmezlik unvanını Kardemir Karabükspor deplasmanında kaybeden Balıkesirspor, sezonun kalan bölümünde iç saha müsabakalarını oynadığı Atatürk Stadı’ndaki üstünlüğüne güveniyor.

Haberin Devamı

Bal-Kes iç sahada kaybetmiyor

Son 14 haftanın 8’ini sahasında geçirecek Balıkesirspor, bu sezon Atatürk Stadı’nda hiç yenilmedi. Ligdeki 18 takım arasında evinde kaybetmeyen tek ekip olan kırmızı beyazlılar, iç sahada 9 karşılaşmada 4 galibiyet, 5 beraberlik aldı. Bu hafta zirve yarışındaki Vartaş Elazığspor’la kozlarını paylaşacak Balıkesirspor, iç sahada Göztepe, Denizlispor, Şanlıurfaspor, Kayseri Erciyespor, Adana Demirspor, Samsunspor ve 1461 Trabzon’u ağırlayacak.

Bu arada sezon başında tribünlerden uzak kalan taraftarın son haftalardaki başarılı grafik sonrası stadı doldurmaya başlaması da şampiyonluk yarışında yönetimi sevindiriyor. Bu hafta ağırlayacağı Vartaş Elazığspor’a sezonun ilk yarısında 2-1 yenilen 31 puanlı Balıkesirspor, 34 puanla ikinci sıradaki rakibinden hem rövanşı almak hem de Süper Lig yarışında puanları eşitlemek istiyor. Glumac’ın cezalı olduğu Balıkesirspor’da 2 haftadır forma giyemeyen Hüseyin’in iyileşmesi defanstaki alternatifleri artırdı. Teknik Direktör Fikret Yılmaz, antrenmanlarda stoperde Hüseyin ve devre arasında gelen İlhan’ı birlikte deniyor.

Haberin Devamı

Bal-Kes iç sahada kaybetmiyor



12 PUANA 12 BİN TL

Balıkesirsporlu futbolcular, Vartaş Elazığspor ve Adanaspor’u yenmeleri halinde 12’şer bin TL ödüle hak kazanacak. Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay, "İkinci yarı başlarken, 5 maçlık özel prim sistemi getirdik. Bu periyotta toplanacak 10 puana 10, 11 puana 11, 12 puana 12, 13 puana 15, 15 puana da 20’şer bin TL prim belirledik. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Alanyaspor’u yenerek 6 puan aldık ama Kardemir Karabük yenilgisiyle 15 puan hedefini ıskaladık. Oyuncularımızın üst üste 2 maçı kazanıp 12 puana ulaştıkları taktirde 12’şer bin TL’yi ceplerine koymuş olacaklar" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!