Baklava keyifleri yarım kaldı

Güncelleme Tarihi:

Baklava keyifleri yarım kaldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2013 00:00

İzmir’in Karabağlar ilçesinde iki işyerinden, bir tepsi baklava ile LCD televizyon çalan Y.E.K. ve F.K., polisin takibi sonrasında çaldıkları baklavaları yerken yakalandı.

Haberin Devamı

İki zanlının, baklavayı canları istediği için çaldıklarını söyledikleri öğrenildi. Eski İzmir Caddesi ile Ali Rıza Avni Bulvarı üzerinde aynı firmaya ait baklava satış yerinde hırsızlık yaşandı. İşyerindeki ve çevresinde araştırma yapan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden hırsızların olayın ardından çaldıkları otomobilin plakasını belirledi.

Baklava keyifleri yarım kaldı

HIRSIZLAR OTOMOBİL YAKININDA YAKALANDI
Bölgede araştırmalarını sürdüren polis, kiralık otomobille kayıplara karışan iki hırsızı, sokak arasında fark etti. Otomobilin yakınında çaldıkları baklavaları yiyen hırsızlar 22 yaşındaki Y.E.K. ile F.K., polislerce yakalandı. Gözaltına alınan iki zanlının, baklavaları canları istediğinden çaldıklarını, ancak televizyonu ise almalarının bir amacının olmadığını söyledikleri öğrenildi. Poliste herhangi bir kayıtlarının olmadığı tespit edilen Y.E.K. ve F.K., işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!