Bakkal: G.Birliği'nin futbolu zevk verecek

Güncelleme Tarihi:

Bakkal: G.Birliğinin futbolu zevk verecek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2006 12:16

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürdükleri Antalya'da iddialı konuştu. Bakkal, “İkinci yarıda çok mücadele eden, bol gol atan, izleyenlere zevk veren ve sürekli kazanma arzusu ile oynayan bir ekip izleteceğiz” dedi.

Fenerbahçe maçına kadar hazırlıklarını Antalya'da sürdürecek kırmızı-siyahlıların genç ve başarılı hocası Bakkal, “Çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Oynadığımız 5 hazırlık maçını da kazandık. Zaman zaman istediğimiz oyun düzenini sahaya yansıtırken, zaman zaman da kötü oynadık, ancak sahadaki kazanma arzusu ve mücadele çok iyiydi. Tek eksiğimiz Nijerya Milli Takımı kampında bulunan İsaac'ın kampa katılmamasıydı” diye konuştu.
Fenerbahçe ile atmosferi yüksek bir maç oynayacaklarını da söyleyen Bakkal, “Sahaya çıkıp sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bu maçı kaybederiz diye bir düşüncemiz yok. Kaybetsek de mücadelemizle alkışlanacağımız bir maç olacağına inanıyorum” dedi.

Gençlerbirliği'nin hedefinin en azından UEFA Kupası'na katılmak olduğunu ifade eden Mesut Bakkal, “Şu an UEFA Kupası şansı en yüksek ekiplerden biriyiz. Bunu lig sonuna kadar sürdürmek istiyoruz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!