Baki Mercimek: Büyük hedeflerim var

Güncelleme Tarihi:

Baki Mercimek: Büyük hedeflerim var
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2006 17:42

Beşiktaş'ın G.Birliği'nden transferi Baki Mercimek, siyah-beyazlı formayı giyeceği için kendisini çok şanslı hissettiğini belirterek, "Büyük hedeflerim var ve bu hedeflere, Beşiktaş gibi büyük bir takımla ulaşabilirim” dedi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği forması giyen Baki, Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada, teknik direktör Jean Tigana'nın, devre arasında da kendisini istediğini, ancak o dönemde transferinin gerçekleşmediğini belirterek, ”Beşiktaş'a geldiğim için mutluyum. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Büyük hedeflerim var ve bu hedeflere, Beşiktaş gibi büyük bir takımla ulaşabilirim” dedi.

Futbola 8 yaşında Ajax'ın altyapısında başladığını, 10 yıl burada oynadıktan sonra İngiltere Premier Lig kulüplerinden Sunderland'a transfer olduğunu anlatan Baki, ilk profesyonel imzasını da burada attığını bildirdi. İngiltere'de geçen bir sezonun ardından Gençlerbirliği'ne geldiğini ifade eden 24 yaşındaki futbolcu, savunmanın her yerinde oynayabildiğini, hava toplarında da iyi olduğunu ve futbolunun en olgun dönemlerini yaşadığını kaydetti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'nın büyük bir teknik adam olduğunu ve siyah-beyazlı ekibe çok şey kattığını dile getiren Baki, ”Takımın çehresini değiştirdi. Benim gibi genç oyuncular transfer etti. Gençlere önem veriyor” dedi.
Fransızca, İngilizce ve Flemenkçe'yi çok iyi bildiğini, bu nedenle Tigana ile lisan sorunu yaşamayacağını vurgulayan Baki Mercimek, Beşiktaş formasını giyeceği için mutluluk duyduğunu, taraftarların karşısına çıkacağı anı büyük bir sabırsızlıkla beklediğini sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!