Bakanla müdürü karıştırırsan

Güncelleme Tarihi:

Bakanla müdürü karıştırırsan
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2012 21:47

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, önce Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler'i ardından da Yakutiye ilçesindeki Taş Mağazalar semtindeki esnafı ziyaret ederek sohbet etti.

Haberin Devamı

Türkiye'de ilk kez Erzurum'da olan Curling Arena'da incelemelerde bulunan Bakan Kılıç, 3 bin kişilik buz hokeyi salonuna gitti. Burada patenle kayan Somalili öğrencilerle sohbet eden Bakan Suat Kılıç daha sonra Palandöken Gençlik Merkezi'ne geçti. Sınıfları gezen Bakan Kılıç, bilgisayar öğretmenliği yapan Hüda Bucuğa'ya "Ne öğretiyorsunuz burada" diye sordu. Bunun üzerine Hüda Bucuğa, "Bilgisayar programlarını öğretiyoruz" deyince Bakan Kılıç, "Bilgisayar bilmeyen var mı burada?" diye sordu. Bucuğa Bakan Kılıç'a, "Yok müdürüm" diye yanıt verince Kılıç yanındakilere 'Müdürüm' diye hitap ederek eğitmene takıldı.

KENDİSİNE “MÜDÜRÜM” DİYEN ÖĞRETMENE BÖYLE TEPKİ VERDİ


Bir başka sınıfa giren Bakan Kılıç yanından ayrılmayan genç öğretmen Hüda Bucuğa'ya, "Sen buranın müdürü müsün" diye sordu. 'Hayır' diyen eğitmene Bakan Kılıç, "Bakanla müdürü karıştırırsan biraz zor olursun" diye konuştu.

Haberin Devamı

Bakan Kılıç gençlerin Sarıkamış'a gideceğini öğrenince, "Orada epeyce bir kalabalık olacağız gençler. Ama kuru kalabalık olmayın. 10 bin kişiyle gideğiz. 10 milyon kişiyle de çıksak metrelerce karın üstünde damla ıslanmazsak kuru kalabalık olarak kalırız. Orada ne var, ecdat ne uğruna şehadet şerbetini içmiş, en son ne yemiş? Bunları bileceğiz. Şuurlu kalabalık olacağız" dedi.

“NASIL YANİ...”

/images/100/0x0/55ea4291f018fbb8f874858e


Üşüme yok di mi, çocuk var mı

BAKAN, KADIN ASKERİ GÖRÜNCE ŞAŞIRDI / Foto Galeri

Bakan Kılıç, Erzurum Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinde de incelemelerde bulundu.

Bakan Kılıç, Konaklı Kayak Merkezi’nde elinde silahla kar yağışı altında güvenlik önlemi alan askerlerden Astsubay Kıdemli Çavuş Emine Çelik’i görünce “Nasıl yani...” diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Bakan Kılıç, kadın askerin yanına giderek bir süre sohbet etti. Bakan Kılıç şöyle dedi: “Zor değil mi kış koşullarında? Evli misiniz, çocuğunuz var mı? Neredeler, kim bakıyor? Tebrik ediyorum sizleri. Bu vaziyette sizi görev başında görünce, Türk kadınlarının neleri başarabileceğini görmüş oluyoruz. Şu anda üşüme belirtisi yok dimi? Gerçi biz üşürüz siz üşümezsiniz. ‘Siz kendinize bakın’ diyorsunuz nazikçe.”

Haberin Devamı

Bakanla müdürü karıştırırsan
Bakan Suat Kılıç, Erzurum’un meşhur kadayıf dolması ve cağ kebabı ustası Muammer Tanhaş’ın yerinde de cağ kebabı yedi. Kılıç eline bıçak ve şişi alarak eti kesmeye çalıştı. Fotoğraf çeken gazetecilerin art arda ‘Bakar mısınız?’ dediği Bakan Kılıç, “Arkadaş dur bir işi görelim, çözelim de oraya da bakacağız” diye konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!