Bakanın eşi, karne dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Bakanın eşi, karne dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2018 17:18

Bakanın eşi, karne dağıttı

Haberin Devamı

KAYSERİ,(DHA) - ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin eşi  Neşe Özhaseki Şehit Yiğitcan Çiğa Özel Eğitim Uygulama merkezinde,eğitim gören öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilerin karnelerini dağıttı.

Törene Neşe Özhaseki'nin yanı sıra,İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı , Şehit Yiğitcan Çiğa'nın eşi Nadiye Çiğa , Bakan Mehmet Özhaseki'nin çocukları ve veliler katıldı.

Karne töreninde konuşan Neşe Özhaseki, ” Devletimiz çok güçlüdür. Eğitime ayrılan pay çok bakanlıkların bütçesinden büyük. Bu okulumuzda yavrularımızın iyi bir eğitim almaları için gerek devlet olarak gerekse bizler elimizden geleni yapmaya hazırız. Toplum ve devlet olarak bu ailelerin yanında olursak tüm engelleri kaldırmış oluruz.”dedi.

Okulda eğitim gören öğrencilerin bayraklı ront gösterisi ve öğrenci Yusuf Karakaya'nın bayrak şiirini ezbere okuması büyük alkış aldı.Okula adını veren Şehit Yiğitcan Çiğa'ın eşi Nadiye Çiğa, Neşe Özhasekiye okula katkılarından dolayı plaket takdim etti. Tören okulda eğitim gören çocuklara karne dağıtılmasıyla sona erdi.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!