Bakan'ın eleştirisine Twitter'dan yanıt verdi: Fırçayı yiyen ben oluyorum

Güncelleme Tarihi:

Bakanın eleştirisine Twitterdan yanıt verdi: Fırçayı yiyen ben oluyorum
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2017 11:29

İstanbul'da hava sıcaklığının artacağına ilişkin Twitter'dan yazdığı 'Mümkün olsa İstanbul'u terk ederim' mesajı basına yansıyınca Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun eleştirilerine hedef olan Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, eleştirilere Twitter'dan yanıt verdi.

Haberin Devamı

Bakan Eroğlu'nun kendisini hedef alan açıklamasının ardından Twitter'dan açıklama yapan Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, yazdıklarının basın tarafından abartılarak, "felaket" haberi gibi verildiğini öne sürdü. Prof. Dr. Kadıoğlu, Twitter hesabından şunları yazdı:

"Bakan Bey haklı. Abartmayın... Ben 'sıcaktan kacmak lazım' filan dedim. Basın da 'felaket' dedi, kopürttü durdu. Biri de 'ne oluyor' demeliydi. Anlaşılan gazeteci takipçiler oldugu sürece burada duygu, isteklerimizi paylaşıp, istediğimiz gibi sohbet edemeyeceğiz. Sanki demeç verdik! Ben de Twitter'a bir şey yazmaya korkuyorum. Sanki basına demeç vermişim gibi alınıp, allanıp pullanıyor. Sonra da fırçayı yiyen ben oluyorum! Bakan Bey, basının, benim mesajı abarttığını ve felaket tellallığı yaptığını çok iyi biliyor. Söylediklerinden ben alınmadım, ayrıca haklı da. Ben basına bu konuda herhangi bir demeç vermedim. Bakan Beye bunu söylerim bir ara..."

Haberin Devamı

Bakanın eleştirisine Twitterdan yanıt verdi: Fırçayı yiyen ben oluyorum

SON 24 SAATTE NE OLDU?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!