Bakandan halay şov

Bayramda Uludağ Yazıcı Otel’de sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, tatilcilere eğlenceli saatler yaşattı.

Ünlü türkücünün şarkıları, eski bakanlardan Cavit Çağlar’ı da coşturdu. Bir ara dayanamayıp piste fırlayan Çağlar, Hayri Yazıcı’nın eşi Lale Yazıcı ile yaptığı halay şovla büyük alkış aldı.

İstek şarkı için 500 dolar verdi

Yaz aylarında Bodrum’a demir atan Hülya-Metin aşık çifti, kış döneminin çoğunda da Uludağ’da oluyor. Bu durum bayram tatilinde yine değişmedi ve çift soluğu dağda aldı. Önceki akşam Yazıcı Otel’de İbrahim Tatlıses’in programını izleyen Aşıklar, istek şarkılarını okumaları için de ünlü türkücüye 500 dolar verdi. Gündüzleri, iddialı tavla maçlarından arta kalan vaktini kar motosikletine binerek değerlendiren Metin Bey’in bu tatilde keyfine diyecek yok gerçekten...

Uludağ aşıkları

Kerem Dürüst ile Süreyya Yalçın’ın aşkları geçen yıl Bodrum’da başlamıştı. Bu yıldırım aşk çok geçmeden ikiliyi nikah masasına taşıdı. Gerçi henüz 21 ve 23 yaşlarındaydılar ama buna rağmen aşklarına inanan aileleri, onların evlenmelerine karşı çıkmadı. Çırağan Sarayı’ndaki görkemli düğünden sonra Kerem Dürüst’ün eğitimini sürdürdüğü Boston’a giden çift, yılbaşı öncesi tatil için İstanbul’a döndü. Yeni evliler bayram tatilini ise Uludağ’da geçirmeye karar verdi. Önceki akşam, Yazıcı Otel’de sahneye çıkan İbrahim Tatlıses’in şarkıları eşliğinde eğlenen ikilinin mutluluğu her hallerinden anlaşılıyordu.

TSE belgeli Adana kebap

Kazasker’de çok özel bir kebapçı var; "Adana Asmaaltı Ocakbaşı"... Özelliği, buradaki Adana kebabının TSE tescilli olması! TSE’nin belirlediği gibi burada etler elde kıyılıyor, baharatı, tuzu, biberi ona göre konuyor ve ortaya Adana’dakinden farksız bir kebap çıkıyor. Mekanın mezeleri, baharatları, tatlıları ve hatta şalgam suyu bile özel... Şemsi Günaltay Caddesi’ndeki Asmaaltı Ocakbaşı’nın birçok ünlü müdavimi var. Kutlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz ve Yılmaz Erdoğan da müdavimler arasında...

Nostalji modası sürüyor

Coco a Gogo Restaurant& Bar, canlı müzik programına 17 Ocak’tan itibaren her salı Özdemir Erdoğan’ı kattı. Yemek esnasında erken canlı müzik keyfini yaşayan İstanbullular, perşembeleri Akrep Nalan, cumaları Fedon ve cumartesileri Neco’ya ilave olarak, salı akşamları da Özdemir Erdoğan ile nostalji yaşayacaklar. Erdoğan’ın Fransızca ve Türkçe şarkılarını dinlemek isteyenler, www.coco-a-gogo.com sitesinden veya (0212) 324 26 26 no’lu telefondan detaylı bilgi alabilirler.

Bayramı yatakta geçirdi

Gül Ergi, bayram tatilini Fransa’da geçirmeyi planlıyordu. Ancak sağlık sorunları nedeniyle program iptal edildi. Arife günü yükselen ateşi bir türlü düşmeyince doktora giden Ergi, şiddetli bir soğuk algınlığı geçirdiğini, dinlenmesi gerektiğini öğrendi. Bu nedenle de bayramı evinde, hasta yatağında geçirdi. Gül Hanım, tatil programını bu ayın sonuna ertelemiş. Cannes’daki evinin dekorasyonunu baştan aşağı yenileten Ergi, hem evini kontrol edecek hem de bir ay orada kalarak dinlenecekmiş.
Yazarın Tüm Yazıları