Bakan Zeybekci, Merkezefendi Hükümet Konağını açılışını yaptı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Zeybekci, Merkezefendi Hükümet Konağını açılışını yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2018 19:08

Bakan Zeybekci, Merkezefendi Hükümet Konağını açılışını yaptı

Haberin Devamı

DENİZLİ'de yeni yaptırılan Merkezefendi Hükümet Konağı, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katıldığı törenle açıldı.

Merkezefendi ilçesi Gümüşçay Mahallesi'nde düzenlenen Merkezefendi Hükümet Konağı açılış törenine; Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin yanı sıra Denizli Valisi Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Merkezefendi Belediye Başkanı AK Partili Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin ve daire müdürleri katıldı.

Merkezefendi Hükümet Konağı'nın bölgeye çok yakıştığını ve ayrı bir güzellik kattığını söyleyen Vali Karahan, "İnşallah bölgenin çevresi çok kısa zamanda daha da güzelleşecek, daha da gelişecek. Merkezefendi yine Denizli'nin cazibe sahibi bir ilçesi olmaya devam edecek. Merkezefendi Kaymakamımız Şükrü Görücü kısa sürede taşınılması için gerçekten gece gündüz çok çaba sarf etti" dedi.

Bakan Zeybekci ise, Türkiye'nin her yerinde güzel eserler yaptıklarını belirterek, "Hizmet edilen bu yerler ne kadar güzel olursa, milletin o kadar devletine inancı yüksek olur. Denizli'nin böyle bir ihtiyacı varsa mutlaka yapılacaktır. Aynı şekilde Pamukkale ilçemizde de bu şekilde bir bina planlamamız gerekiyor" dedi.

Konuşmaların ardından Merkezefendi Hükümet Konağı binasının açılış kurdelesi, Bakan Zeybekci ve beraberindekiler tarafından birlikte kesildi.

Toplam inşaat alanı 8 bin 912 metrekare olan ve bünyesinde 155 kişilik 1 konferans salonu ve yemekhane bulunan toplam 5 kattan oluşan binada, Merkezefendi Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü birimleri hizmet verecek.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!