Bakan Zeybekci, Denizli'de yüzme havuzu açacak

Güncelleme Tarihi:

Bakan Zeybekci, Denizlide yüzme havuzu açacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2018 15:37

Bakan Zeybekci, Denizli'de yüzme havuzu açacak

Haberin Devamı

EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin 7 kapalı yüzme havuzu projesinden İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksini, yarın (cumartesi) hizmete açacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan'ın kent merkezi ve 4 ilçede yapılacağını açıkladığı 7 kapalı yüzme havuzundan biri olan İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'nin hizmete girmesi nedeniyle tören yapılacak. Tesisin açılış töreni yarın (cumartesi) saat 11.30'da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla gerkçekleştirilecek. Kapalı yüzme havuzunun yanında spor kompleksi olarak da hizmet verecek tesiste 2 yüzme havuzu, 2 aerobik salonu, 5 spor salonu, tribün, kafeterya, idare odası, doktor ve antrenör odaları yer alacak.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, tesisi Denizli'ye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Denizli'mize yakışan yatırımlarımızı yeni yılda birer birer hizmete açıyoruz. İncilipınar Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksimizi de inşallah 6 Ocak Cumartesi günü saat 11.30'da Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci'nin katılımlarıyla açacağız. Açılışımıza tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!