Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek'ten Bodrum'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürekten Bodruma ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 22:04

Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek'ten Bodrum'a ziyaret

Haberin Devamı

 

 

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde incelemelerde bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek AK Parti Bodrum İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti, şoför esnafının sorunlarını dinledi.



Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı'nda, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Kablı'nın da aralarında yer aldığı şoför esnafıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci ve Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp'inde hazır bulunduğu görüşmede Kablı ve beraberindekiler, sorunları ile ilgili hazırladıkları raporu bakan yardımcısı Coşkunyürek'e sundu.



"KARAYOLLARI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİK"



Muğla'da 2 gündür, özellikle Karayolları'nın yapmış olduğu çalışmalarla ilgili detaylı incelemelerde bulunduklarını belirten Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, talep üzerine Bodrum'a geldiğini belirtti. Karayolları dışında yeni projeler ve limanlar konusundaki çalışmaları da yerinde görmek maksadıyla bir ziyaret gerçekleştirdiğini belirten Coşkunyürek " Detaylı şekilde karayollarının çalışmalarını masaya yatırdık. Daha güzel bir Muğla'yı oluşturma adına yapılan bir çalışma. Yapacaklarımız Bodrum için Muğla için hayırlı olur" dedi.

Osman URAS / BODRUM (Muğla), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!