Bakan Yardımcısı Coşkuyürek Kilis'te

Güncelleme Tarihi:

Bakan Yardımcısı Coşkuyürek Kiliste
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2017 20:13

Bakan Yardımcısı Coşkuyürek Kilis'te

Haberin Devamı

Reşit ÇELEBİOĞLU/ KİLİS, (DHA)- ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, Kilis'te temaslarda bulundu.
Bakan Yardımcısı Coşkunyürek, Kilis Uluslararası Nakliyeciler Platformu toplantısına katıldı. Ak Parti Kilis milletvekilleri Mustafa Hilmi Dülger ve Reşit Polat, Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara ve Ak Parti İl Başkanı İzzet Toprak'ın da eşlik ettiği Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, nüfusundan fazla sayıda sığınmacı ağırladığı için Kilislilere teşekkür etti. Yüksel Coşkunyürek, şunları söyledi:
"Kilis’in her türlü ihtiyacını karşıladık, karşılayacağız. Kilislilerin sorunlarını, bizim sorunlarımız olarak görüyoruz. Nurdağı- Musabeyli- Kilis arasındaki yolumuzun ihalesini 18 Nisan tarihinde yapıyoruz. Kilis- Musabeyli yolunun 12 kilometrelik bölümünün de en kısa zamanda yapımını başlayacağız. Nakliyeci arkadaşlarımın sorunlarının çözülmesi için gerekli girişimlerde bulunacağız. Suriyelilere bu kadar misafirperverlik yapan Kilislilere ne kadar hizmet etsek azdır" dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!