Bakan Sema Ramazanoğlu, Antalya'da Bocce oynadı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Sema Ramazanoğlu, Antalyada Bocce oynadı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2016 14:36

ANTALYA’da düzenlenen 'Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası' açılışına katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, ünlü isimler ve yaşlılarla Bocce oynadı. Turnuva açılışı öncesinde tören alanında bir telefon konuşması gerçekleştiren Bakan Ramazanoğlu, kürsüde konuşurken telefonda konuştuğu kişinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu açıkladı ve Erdoğan'ın mesajını iletti.

Haberin Devamı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Bocce Bowling Dart Federasyonu’nun organizasyonunda, 31 ilden huzurevi sakinlerinden oluşan takımlar arasındaki 'Yetişkin Gençler Bocce Turnuvası' Antalya'da başladı.

Turnuvanın açılışı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Antalya Valisi Muammer Türker, AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, sanatçılar Ahmet Selçuk İlkan, Ece Erken, Nadide Sultan, Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, eski milli futbolcu Tanju Çolak, televizyon programcısı Zahide Yetiş gibi isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

Turnuvanın organizasyonu sırasında büyük bir heyecanın bütün Türkiye’yi sardığını belirten Bakan Sema Ramazanoğlu, "Bu heyecanın dalga dalga etkilerini görmeye başlamıştık, tatlı bir yarış başlamıştı, daha iyisini yapmak daha güzeline ulaşmak için. Evet iyi de, güzelde, daha iyi yapmada yarışmanın başladığı o heyecanda geri saymaya başladığımızdan bugüne kadar epeyce mesafe kat ettik. İşler artık tatlı heyecandan iddiaya bindi, ’Biz daha iyisini, en iyisini yapıyoruz’ diye" dedi.

Haberin Devamı

"Bugün burada hepimiz birbirimizle yarışacağız ama aslında yarıştığımız şey içimizdeki çocuklar" diye sözlerini sürdüren Bakan Ramazanoğlu, şöyle konuştu:
"Bir insan 80 yaşına da gelse içinde bir çocuk var. O içimizdeki çocuk yaşadığı müddetçe, işte o içimizdeki çocuk umudun, yaşam sevinicinin, geleceğin, muhabbetin, sevginin, dostluğun, kardeşliğin adı. Bugün aslında biz o içimizdeki çocuklarla beraber yaşayacağız. Bugün burada hepimiz birbirimizle yarışacağız ama aslında yarıştığımız şey içimizdeki çocuklar. Sizlerin içindeki o yürürken o adımlarınızdaki enerji yüreklerinizdeki o kıpırtı ve gözlerinizdeki o enerji de içinizdeki çocukları gördüm. Benim içimdeki çocukluğum da kabardı, sizlerin içindeki o çocuk duygularınız da.. Bugün o çocukluğun masumiyeti, sevgi ve şefkat dolu anlarıyla içimizdeki çocuklar büyüdü tamamen bizi kapladı."

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN TELEFON

Turnuva açılışı öncesinde tören alanında bir telefon konuşması gerçekleştiren Bakan Ramazanoğlu, kürsüde bu telefon konuşmasını da açıkladı. Çok özel bir telefon aldığını belirten Ramazanoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan aramıştı. Dedi ki, ’Benden çok selam söyleyin yetişkin gençlerimize ve hepinizi tebrik ediyorum. Sizleri de, organizasyonu yapanı da, hepinizi, buna katılan sanatçıları, sporcularımızı, basın mensuplarımızı, destek veren herkesi tebrik ediyorum ve hep böyle güzelliklerde, iyiliklerde buluşun, özellikle de selamlarımı söyleyin.’ Ben de selamlarını söylüyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Bakan Sema Ramazanoğlu, Antalyada Bocce oynadı

AÇILIŞI BİRLİKTE YAPTILAR

Huzurevlerinde kalan sağlıklı ve bedenen dinç bireylerden oluşan yaklaşık 160 yaşlının katıldığı ve spor yoluyla fiziksel, psiko-sosyal ve duygusal girişimlerini destekleyerek, sosyalleşmelerine katkıda bulunulması gibi amaçları içeren turnuvada, açılışı Bakan Sema Ramazanoğlu yaptı. Bakan Ramazanoğlu ve ünlü isimlerin de Bocce oyunu sırasında renkli görüntüler oluştu. Oyunun ardından da ünlü isimlere Bakan Ramazanoğlu tarafından plaket verildi. (Mehmet ÇINAR/ANTALYA - DHA)

 

BAKMADAN GEÇME!