Bakan Sarıeroğlu ile Başkan Sözlü, Ramazan Şenlikleri'ne katıldı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Sarıeroğlu ile Başkan Sözlü, Ramazan Şenliklerine katıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 14:52

Bakan Sarıeroğlu ile Başkan Sözlü, Ramazan Şenlikleri'ne katıldı

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ramazan Şenlikleri kapsamında düzenlenen İlyas Yalçıntaş konseri öncesi şenlik alanını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu ile birlikte gezdi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Şenlik Alanı’nı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu ile birlikte ziyaret etti. Alanda her gün binlerce Adanalının buluştuğunu belirterek Bakan Sarıeroğlu ile birlikte stantları gezen Başkan Sözlü, kentin her alanda başarı çıtasını yükseltmesini arzuladıklarını, yapılan şenliklerin Adana’nın kültür ve sanatın başkenti olma yolunda hızlı adımlarla ilerlediğinin ispatı niteliğinde olduğunu söyledi.
YOĞUN İLGİ
Ramazan Şenlikleri kapsamında düzenlenen ve hız kesmeden devam eden konserlerin cumartesi gecesi konuğu sevilen sanatçı İlyas Yalçıntaş oldu. Binlerce Adanalıya ev sahipliği yapan konserde sanatçı İlyas Yalçıntaş’a teşekkür plaketini vermek üzere sahneye davet edilen Başkan Hüseyin Sözlü, Adana’nın Ramazan şenliklerine verdiği önemi ve değeri alanı doldurarak ifade ettiğini ve bu ilginin kendilerini de memnun ettiğini belirterek sevilen sanatçı Yalçıntaş’ı Adana’da dinlemekten büyük keyif aldığını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!