Bakan Pakdemirli, 10 Ağustos'ta Manisa'da

Güncelleme Tarihi:

Bakan Pakdemirli, 10 Ağustosta Manisada
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2018 15:00

Bakan Pakdemirli, 10 Ağustos'ta Manisa'da

Haberin Devamı

TARIM ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 10 Ağustos Cuma günü Manisa'ya gelerek, sultaniye çekirdeksiz üzümünün sezon açılışına ve çekirdeksiz kuru üzüm törenine katılacak. Üzüm rekoltesini de açıklayacak Pakdemirli, ayrıca sergide üzüm hasadı yapacak.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 10 Ağustos Cuma günü Manisa'ya gelerek, bir dizi toplantıya katılacak. Üzüm üreticileri ve firmalarıyla bir araya gelecek Pakdemirli, ilk olarak saat 10.00'da, Manisa Ticaret Borsası'nda düzenlenen Manisa Sultaniye çekirdeksiz üzüm sezonu açılışı ve ilk çekirdeksiz kuru üzüm törenine katılacak. Pakdemirli, üzümde bu yılki rekolteyi de açıklayacak. Törende ayrıca Toprak Mahsulleri Ofisi'nin üzüm alımı konusunda açıklamalarda bulunacak Pakdemirli, saat 11.00'de, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i makamında ziyaret edecek. Valilik ziyaretinin ardından Bakan Pakdemirli, esnaf ziyaretini yapacak, cuma namazını tarihi Hatuniye Camii'nde kılacak.

Bakan Pakdemirli saat 14.15'te, AK Parti İl Başkanlığı'nın ziyaret ettikten sonra, saat 15.30'da kentetki bir otelde düzenlenen üzüm üreticileri ve firmalarla bir araya gelecek. Bakan Pakdemirli, saat 17.30'da, Şehzadeler ilçesi Karağaçlı Mahallesi'nde üzüm hasadı yaparak, kurutmalık üzümlerin sergiye serilmesini yerinde inceleyecek. Kentkeki bir otelde saat 19.30'da düzenlenecek yemeğe katılacak Pakdemirli, daha sonra karayoluyla Manisa'dan ayrılacak.

İlker KILIÇASLAN / MANİSA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!