Bakan Özhaseki'den bayram mesajı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Özhasekiden bayram mesajı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2017 18:14

Bakan Özhaseki'den bayram mesajı

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA)- ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, "Ramazan Bayramımızın ülkemiz, bölgemiz ve dünyamız için barış, afiyet ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.
Bakan Özhaseki, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, gönül almanın önemine vurgu yaptı. Özhaseki'nin bayram mesajı şöyle:
"Cenab-ı Hakk Ramazan ayında tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Efendimiz Hz. Muhammed -sav- 'Ramazan bayramının birinci gecesi rahmet kapıları açılır; edilen dua ve yapılan tevbe reddolunmaz' buyurmuştur. Bayramlar, sevinç ve neşenin birlikte yaşandığı özel anlardır. Toplumumuzda yer alan 'Küslerin bayrama dargın girmesi uygun değildir' düşüncesi bile bayramların önemini bize anlatmaktadır. Bu güzel günlerde tek temennimiz ise dünyada yaşanan ve vicdanları yaralayan olayların da son bulmasıdır. Başta bölgemiz olmak üzere dünyanın birçok yerinde vuku bulan elim hadiseler göstermiştir ki insanlık vicdanı buhrandadır. Hiç şüphe yok ki kurtuluş İslam'ın mesajında saklıdır. İnşallah bayramımız, bu yüce mesajın idrak edildiği bir zaman olacaktır. Ramazan Bayramımızın ülkemiz, bölgemiz ve dünyamız için barış, afiyet ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!