Bakan Müezzinoğlu; Keşke CHP adaletten yana durabilseydi

Güncelleme Tarihi:

Bakan Müezzinoğlu; Keşke CHP adaletten yana durabilseydi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 18:12

Bakan Müezzinoğlu; Keşke CHP adaletten yana durabilseydi

Haberin Devamı

Arif ARSLAN- Reşat YİĞİZ/ BATMAN, (DHA)- ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Batman-Bursa gönül köprüsü ziyareti kapsamında geldiği Batman'da, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet yürüyüşü'nü değerlendirerek, "Keşke Cumhuriyet Halk Partisi, bu ülkede hukuk aracılığıyla adaletten yana durabilseydi" dedi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte akşam saatlerinde Batman'a geldi. Müezzinoğlu ve beraberindekiler, Batman Havalimanı'nda AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Vali Ahmet Deniz, AK Parti İl Başkanı Diyaettin Uçar ve partililer tarafından karşılandı.
Önce Batman Valiliği'ni ziyaret eden Bakan Müezzinoğlu, daha sonra Türkiye Petrolleri'ne ait Kristal Park'ta sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya geldi. STK temsilcileriyle toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Müezzinoğlu, "Geçen yıl batı illeri ile Güneydoğu'da bulunan illerimiz arasında gönül köprüsü projesini başlatmıştık. Bu gönül köprüsü projemizin önemli kardeşlik değerleri anlamında birbirimizi tanıma, anlama soruları sıkıntiları paylaşma anlamında, paylaşarak azaltma anlamında, geleceğe daha çok güvenle bakabilme anlamında çok önemli dönüşümlerini aldık. Bu proje devam ediyor. Gönül köprüsü projesi nedeniyle Batman'dayız" dedi.
KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRDİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı adalet yürüyüşünü de değerlendiren Bakan Müezzinoğlu, şöyle konuştu:
"Keşke Cumhuriyet Halk Partisi özü itibarıyla hukuk devletinden yana olabilmeyi, kuruluşundan bugüne başarı olabilmiş olsaydı. Keşke bu ülkede hukuk aracılığıyla adaletten yana durabilseydi. Bunun en bariz örneği AK Parti döneminden söyleyeyim, özelikle AK Partiye kapatılma davası açıldığında kimseyi meydanlarda görmedik. Kimse milli iradenin hak ve hukuk adına burada ne oluyor demedi. Hatta Ak Parti'nin kapatılmasında yarar var diye görüş belirttiler. 411 milletvekili bu ülkede başörtüsü zulmü ortadan kalksın dediği an, şu anda yuruyüş yapan Sayın Kılıçdaroğlu'nun imzasıyla Anayasa Mahkemesine gidildi. Milli irade yok farzedildi. Üniversite öğrencilerine gencecik kızlarımıza bu ülkede zulüm yapmayan kalmadı. O gün CHP ve Sayın Kılıçdaroğlu'nun hangi adreste bulunduğu, durduğu millet gayet iyi bilir. Şu anda tamamen ülkenin huzuru barışını sağlayacak süreçte ve ülkenin huzurunu ve barışını zedeleyecek bir yanlışın içinde. Kendi fıtratına, kendi duruşuna yakışanı yapıyor. Millette kendisine yakışan cevabı her zaman verdiği gibi bundan sonra da verecektir."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!