Bakan Kılıç yatırımları inceledi

Güncelleme Tarihi:

Bakan Kılıç yatırımları inceledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 11:56

Bakan Kılıç yatırımları inceledi

Haberin Devamı

ANKARA, (DHA)- GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti. Mamak Belediyesi tarafından hayata geçen ve başlatılacak olan projeler ile ilgili Bakan Kılıç'a detaylı bilgi veren Akgül, gençlerden başarı bekliyorsan önce onlara kaliteli tesis sunacaksın anlayışı ile yoğun bir faaliyet sürdürdüklerini kaydetti.
Mamak'ın bir değişim ve gelişim sürecinde olduğunu kaydeden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bu değişim sürecinin önemli projeler ve ciddi yatırımlarla hızlandırıldığını kaydederek, “Mamak Belediyesi'nin gerçekleştirdiği çalışmaları yakından takip ediyoruzö dedi.
MAMAK'TA TESİSLEŞME HAMLESİ
'Sporun Başkenti Mamak' sloganıyla yola çıktıklarını kaydeden Başkan Akgül, "Yüzme havuzundan gençlik ve spor merkezlerine, 5000 kişilik spor salonundan şehir stadına kadar birbirinden modern tesisleri geleceğin şampiyonlarını yetiştirmek adına hizmete açtıkö dedi. Tesisleşme hamlesinin ardından sporda ardı ardına başarılar elde ettiklerini belirten Akgül, “İmkân sunulan gençlerimiz aldığı başarılı derecelerle neler yapabileceklerini gösterdi. Biz tesislerimizi yaparak gençlerimizi enerjisini doğru yerlerde harcamalarını sağladık" dedi. Akgül ziyaretinden dolayı Bakan Kılıç'a teşekkür etti.
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!