Bakan Kılıç Ve Başkan Tok Lokum-lokma Dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Kılıç Ve Başkan Tok Lokum-lokma Dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2015 09:58

GENÇLİK VE SPOR BAKANI AKİF ÇAĞATAY KILIÇ VE İLKADIM BELEDİYE BAŞKANI ERDOĞAN TOK, BERAT KANDİLİ NEDENİYLE CAMİLERE AKIN EDEN VATANDAŞLARA YATSI NAMAZI SONRASI ÖZEL PAKETLENMİŞ GÜL SUYU, LOKUM VE SICAK LOKMA DAĞITTI.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Berat Kandili nedeniyle camilere akın eden vatandaşlara yatsı namazı sonrası özel paketlenmiş gül suyu, lokum ve sıcak lokma dağıttı.
İlkadım ilçesindeki birçok camide Berat Kandili dolayısıyla düzenlenen programlarda Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi, mevlit okundu. Camilere akın eden vatandaşlar bu özel gecede dua ederek kandil gecesini idrak etmeye çalıştı. İlkadım Belediye ekipleri tarafından kandil gecesine özel hazırlanan gül suyu, lokum, tespih bulunan paketler namaz sonrası Kökçüoğlu Camisi’nde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından vatandaşlara dağıtıldı.
Yatsı namazının ardından, camiden çıkan vatandaşların kandilini kutlayarak özel paketlenmiş gülsuyu, lokum ve lokma ikram eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, vatandaşlarla yakından ilgilendi.
"EN GÜZEL GECELER"
Berat Kandili’nin Ramazan ayının müjdeleyicisi olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Mübarek 3 ayların içerisinde barındırdığı önemli gecelerden birisi de şüphesiz Berat Kandili’dir. Bizlere Cenab-ı Allah’tan, günahlarımıza af dileme fırsatı olan gecelerden biri olan Berat Kandili her bir Müslüman’ın kıymetini bilerek değerlendirmesi gereken bir zaman dilimidir. Bununla birlikte kandiller; ışıklarıyla sadece karanlık gecelerimizi değil, aynı zamanda manevi feyziyle de bunalan gönüllerimizi aydınlatır, zihinlerimizi berraklaştırır. Bu manevi atmosferde idrak edeceğimiz on bir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan Berat kandilinde, gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!