Bakan Kılıç’tan 2020 için Rusya’ya çıkarma

Güncelleme Tarihi:

Bakan Kılıç’tan 2020 için Rusya’ya çıkarma
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2013 01:11

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, St. Petersburg’da yaptığı temaslarda, mavkidaşlarından İstanbul 2020 Olimpiyatları yolunda büyük destek aldı.

Haberin Devamı

GENÇLİK ve Spor Bakanı Suat Kılıç uluslararası federasyonların IOC üyesi başkanları ile St.Petersburg kentinde yapılan SportAccord toplantılarına katıldı. Rusya Spor Bakanı Vitaly Mutko ve İstanbul’un olimpiyat adaylığına açık destek veren İngiltere Spor Bakanı Hugh Robertson ile bir araya gelen Kılıç, temaslarında büyük destek gördü.

Bakan Kılıç, İngiltere Spor Bakanı Robertson ile oldukça samimi bir ortamda görüştü. Hugh Robertson, İstanbul’un adaylığına verdiği desteğin artarak devam ettiğini vurguladı.

Zhukov’la birebir görüşme

BAKAN Kılıç daha sonra Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksander Zhukov ile de bir görüşme yaptı. Uluslararası Judo Federasyonu (IJF) Başkanı Marius Vizer ile görüşen Kılıç, İstanbul 2020 adaylığı hakkında bilgi verdi. Uluslararası Yuzme Federasyonu Başkanı ve Uluslararası Voleybol Federasyonu Başkanı Ary Graça, Uluslararası Ragbi Federasyonu Başkanı David Carrigy, Uluslararası Hokey Federasyonu Başkanı Kelly Fairweather, Dünya Boks Birliği Başkanı Ho Kim’i kabul eden Kılıç, İstanbul 2020 için destek talebinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!