Bakan Eroğlu aday tanıtımında

Güncelleme Tarihi:

Bakan Eroğlu aday tanıtımında
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2018 10:49

Bakan Eroğlu aday tanıtımında

Haberin Devamı

 

Satılmış AKKAŞ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu memleketi Afyonkarahisar'da partisinin milletvekili aday tanıtım toplantısına katıldı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, dün akşam düzenlenen milletvekili aday tanıtım törenine katıldı. Cumhuriyet Mahallesi Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu bahçesinde gerçekleşen aday tanıtım töreni öncesi 'Dombra' bestecisi Arslanbek Sultanbekov mini konser verdi. Programa milletvekilleri ve adaylar ile partililer katıldı.

'HIZLI TREN GELİYOR'

Programda konuşan Bakan Eroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afyonkarahisar'ı çok sevdiğini belirterek, bütün konuşmalarında "Biz Afyonkarahisar'dan yola çıkmıştık" dediğini aktardı. Bakan Eroğlu, "Bu topraklar şehitler diyarı, mübarek topraklar. Burası cumhuriyetin kurulduğu, istiklalin kazanıldığı topraklardır. Sözün kısası inşallah Afyonkarahisar, 24 Haziran'da destan yazmaya hazır mısın? Şimdi bazıları konuşuyor. Lüzumsuz konuşuyorlar. Bizim sloganımız da 'Onlar konuşur Ak Parti yapar.' İşte, Ak Parti yapmış kardeşler. 20 milyar liralık yatırımı Afyonkarahisar'a, ilçelerine, beldelerine ve köylerine yapan bir iktidar. Öbür taraftan konuşan, atan cumhurbaşkanı adayı çıkmış ortaya. Ben de dün kendisine 'atma kardeşim atma' diye söyledim. Netice itibariyle lütfen atmasınlar. Çünkü biz söz verdiğimiz her şeyi yapıyoruz. Afyonkarahisar'a yapmadığımız ne var? Hızlı tren istediniz o bile şimdi geliyor" dedi.

GÜMBÜR GÜMBÜR 6-0 YAPACAĞIZ

Ak Parti'nin siyaset anlayışının Allah'ın rızasını kazanmak, şiarlarının millete hizmet etmek olduğuna vurgu yapan Bakan Eroğlu, "Hepiniz gece gündüz çalışacaksınız. Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda parti başkanı, bakanın memleketinde bakan ne kadar oy aldı diye ona bakıyor. O yüzde 90 alanlar falan karşısında kabararak oturuyor. Sizde yüzde 65 verdiniz ama yetmez. Yüzde 85, o halde 6- 0 var mısın? Afyonkarahisar var mısın? Tamam işte, siz karar verdikten sonra olur ya. Onların Afyonkarahisar'a bir çivi çaktığını duydunuz mu? Gördünüz mü? Yok. Yaparsa Ak Parti yapar. Büyük Türkiye için, güçlü Türkiye için 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirmek için hep birlikte sandığa gideceğiz. Gümbür gümbür 6- 0 sıfır yaparak Ak Parti milletvekillerimizi meclise göndereceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!