Bakan Elvan: Bu terör belasından kurtulacağız (2)

Güncelleme Tarihi:

Bakan Elvan: Bu terör belasından kurtulacağız (2)
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2016 19:04

Bakan Elvan: Bu terör belasından kurtulacağız (2)

Haberin Devamı

'KÖKLERİNİ KAZIYINCAYA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ'
AK Parti İl Başkanlığı ziyaret eden Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, FETÖ/PDY'nin darbe girişiminin ardından sahneye bölücü terör örgütü ve DAEŞ'in çıktığını ifade ederek bu örgütlerin kökünü kazıyacaklarını söyledi. Elvan, terör odaklı yaptığı konuşmada, "Bunların birbirinden farkı yok. Ha FETÖ, ha PKK, ha DAEŞ. Bu terör örgütlerinin her birisi aynı kapıya, aynı yere hizmet eden örgütlerdir. Bunların her birisi maşa. Buradan o maşayı tutanlara da seslenmek istiyorum; siz ne yaparsanız yapın, biz 'inadına milli irade' diyeceğiz, 'inadına vatanın birliği, bütünlüğü' diyeceğiz ve inadına bu terör örgütlerine yönelik mücadelemizi sürdüreceğiz. Ne zamana kadar? Onların kökleri kazınıncaya kadar bu mücadele sürecek" dedi.
Bu gün Van'da yapılan terör saldırısını hatırlatan Elvan, terör örgütlerinin ne dini, ne imanı ne de bayramı olduğunu belirterek, "Bu terör örgütlerinin ne dini var, ne imanı var, ne vatan sevgisi ne de millet sevgisi var. Bunların hizmet ettikleri yerler var. İşte bizim mücadelemiz onlara karşı da devam edecek, o dış mihraklara karşı da devam edecek. O terör örgütlerine, o maşalara karşı da devam edecek. Bunların sonuna kadar yok edilmesi için her şeyi yapıyoruz. Kimsenin şüphesi olmasın, Allah'ın izniyle köklerini kazıyacağız. Öyle bir liderimiz var ki ülkemizin gelişmesini, kalkınmasını, büyümesini istemeyen bu dış mihraklar, iç mihraklarla birlikte seçilmiş Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bileğini bükemediler, bükemeyecekler. Allah bize öyle güçlü bir lider verdi ki, ülkemizin kalkınmasını, gelişmesini istemeyenler ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. İşte sizin 15 Temmuz akşamı koyduğunuz tavır tüm dünyaya örnek oldu" diye konuştu.
Bakan Elvan beraberindeki eşi Zeliha Elvan, Vali Özdemir Çakacak ve eşi Kevser Çakacak ile birlikte Mersin Şehitliği'ni ziyaret edip, mezarlara karanfil bıraktı, dua etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!