Bakan’dan tatil önerisi

Güncelleme Tarihi:

Bakan’dan tatil önerisi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2012 00:00

Başkentlilere bayrak tatili için öneride bulunan Bakan Günay, “Ankara’dan özellikle tatile gidecek yer arayanların illa da güneye gitmesi gerekmez. Karadeniz’i çok öneririm” dedi.

Haberin Devamı

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, turizmde şu ana kadar korkulduğu oranda gerileme yaşanmadığını belirterek, “2011 turizmde çok başarılı bir yıldı. Şu anda da 2011 rakamları seviyesindeyiz, gelirimizin daha da artacağı görülüyor” dedi. Otellerde ciddi bir doluluk oranı olduğunu kaydeden Bakan Günay, “Şu anda İstanbul’da, Antalya’da, İzmir’de ve birçok yerde hatta Ankara’daki otellerimizde ciddi bir doluluk var. Seyahat şirketleri aynı şekilde bu işten önemli kazançlar elde edecek” ifadesini kullandı. Bayram tatilinde Ankara’dan kent dışına çıkmak isteyenlere bazı önerilerde bulunan Günaş, şunları söyledi:

Haberin Devamı

Yeşillik ve renk cümbüşü

“Yurt dışına da gidenler var ama bence ülkemizde de çok gezilecek yer var. Ankara’dan özellikle tatile gidecek yer arayanların illa da güneye gitmesi gerekmez. Güneyde belki de Türkiye’nin en iyi zamanıdır şu anda, ağustos sıcağı ve nemi yok ama Türkiye’nin Van gibi doğusunda ya da Karadeniz’de değerlendirmeleri tavsiyesinde de bulunabilir, çok keyifli olacağını söyleyebilirim. Karadeniz yaprakları döken ağaçlarla dolu yeşilliğe sahip olduğu için bir renk cümbüşü yaşanıyor orada. Karadeniz’i çok öneririm.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!