Bakan Çelik, Şanlıurfa her alanda Süper ligde olmalı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Çelik, Şanlıurfa her alanda Süper ligde olmalı
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 14:56

Bakan Çelik, Şanlıurfa her alanda Süper ligde olmalı

Haberin Devamı





ŞANLIURFA (DHA)-ŞANLIURFA’da, Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen iş adamları istişare toplantısına katılan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “Şanlıurfa; spor, tarım ve sanayi alanında süper ligde olmalı” dedi.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ile Organize Sanayi Bölge Müdürü Yunus Emre Aksu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen iş adamları İstişare toplantısına Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ile çok sayıda iş adamı katıldı. Kentin sorunlarının tartışıldığı toplantıda konuşan Bakan Çelik, Şanlıurfa’nın hem sporda, hem tarımda hem de sanayi alanında süper ligde olması gerektiğini ifade ederek şunları söyledi.



“Şanlıurfa; hem sporda, hem tarımda hem de sanayi alanında süper ligde olmalıdır. Türkiye’nin öncü şehirlerinden birisi olmalıdır. Şanlıurfa’nın gelişmesi için gayret ediyoruz. Sanayi yolunda ilerleyen bir şehir olarak bu çalışmalarımız devam edecektir. AK Parti kadroları olarak sürekli sizlere hesap veren bir yönetim olacağız. Şanlıurfa’da yapılan yatırımlar varsa bunun arkasında istikrar vardır. Şanlıurfa çok ilerledi ve bundan sonra da ilerlemeye devam edecektir.”



Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, ise düzenlenen toplantının kentin gelişmesine büyük faydalar sağlayacağını söyledi.



Bine yakın davetlinin katıldığı toplantı yaklaşık 5 saat sürdü.



FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!