Bakan Çavuşoğlu iftarda Mamaklılarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Bakan Çavuşoğlu iftarda Mamaklılarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 10:38

Bakan Çavuşoğlu iftarda Mamaklılarla buluştu

Haberin Devamı

Hüseyin ÖZBALI/ANKARA, (DHA)- ÖĞRENCİLİK yıllarında Mamak'ta ikamet ettiğini belirten Dişişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Mamak Belediyesi'nin düzenlediği 'Mahallede İftar Var' programına katıldı.Çavuşoğlu, "O günden bugüne Mamak gerçekten çok farklı bir hale geldi" dedi.
 Mamak Kapalı Pazar alanında düzenlenen ve binlerce Mamaklının katıldığı iftar programında Çavuşoğlu, 'Bu anlamlı iftar sofrasında Mamaklılarla beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Beni sofranıza kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum" dedi. Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün başarılı çalışmalarını takdirle takip ettiğini belirten Bakan Çavuşoğlu, "Ööğrencilik yıllarımda ben de Mamak'ta ikamet ettim. O günden bugüne Mamak gerçekten çok farklı bir hale geldi" dedi. 
İnsanlara hizmet, vatandaşın ve milletin hizmetkarı olmanın siyaset anlayışları olduğunu belirten Bakan Çavuşoğlu, "Dünyanın her yerinde, tıpkı 15 Temmuz'da olduğu gibi sizin verdiğiniz güçle dimdik duruyoruz. Türkiye'nin, Türk Milleti'nin ve yurt dışındaki mazlumların hakkını sonuna kadar savunuyoruz. Bu gücü de sizden alıyoruz. Özellikle bu akşam geleneksel hale gelen Mamak Belediyesi'nin düzenlediği iftar sofrasında sizlerle beraber olmaktan gerçekten onur duydum. Rabbim tuttuğunuz oruçları ve duaları kabul etsin" 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!