Bakan Avcı EMİTT Van standını ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Bakan Avcı EMİTT Van standını ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2017 13:30

Bakan Avcı EMİTT Van standını ziyaret etti

Haberin Devamı

Hüdayi GÜMÜŞ / VAN, (DHA)- KÜLTÜR ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, 26 Ocak'ta açılışını gerçekleştirdiği Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Tanıtım Fuarı'nda (EMİTT) Van standını ziyaret etti.

22 bin metrekarelik alanda 2 bin firmanın yer aldığı EMİTT Fuarı'na Van Valiliği, Van TSO, DAKA, YYÜ, ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın öncülüğünde çok sayıda Vanlı turizmci de katıldı. Fuarın 3. gününde Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ve beraberindeki heyet Van standını ziyaret etti. Bakan Avcı'nın Van standı ziyaretinde Van TSO Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman, Kültür Turizm İl Müdürü Muzaffer Aktuğ ve Ajans Asya Fuarcılık genel müdürü Faysal İnan tarafından karşılandı. Van standında bir süre duran Bakan Avcı'ya, Van Kültür Turizm İl müdürü Muzaffer Aktuğ ve Van TSO Başkan Yardımcısı Yavuz Karaman tarafından Van turizmine yaptığı katkılardan dolayı Van Kilimi hediye etti. Stant'ta Van kedisi seven Bakan Avcı'ya Van Kahvaltısı ve Ayran Aşı ikram edildi.

Van Fuarcılık Genel Müdürü Faysal İnan Van'daki fuarların önemini değindi, ve Bakan Avcı'dan bu yıl Van'da 8'incisi yapılacak olan Van Turizm ve Seyahat Fuarına katılma sözü aldı. Bakan avcı daha sonra Van standından ayrılarak Hakkari Standına geçti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!