Bakan Arslan'dan sürücülere 'kurallara uyun' uyarısı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Arslandan sürücülere kurallara uyun uyarısı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 05, 2016 16:43

Bakan Arslan'dan sürücülere 'kurallara uyun' uyarısı

Haberin Devamı

KARS, (DHA)- ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bayram nedeniyle yollara çıkan veya çıkacak olanları, trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.
Bugün özel uçakla, memleketi Kars’a gelen Bakan Ahmet Arslan'ı, Harakani Havalimanı’nda Vali Rahmi Doğan, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Belediye Başkanı MHP'li Murtaza Karaçanta, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, partililer, kurum ve daire amirleri karşıladı. Bakan Arslan, karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaştı.
Havalimanından hükümet konağına geçen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, son kararname ile 3 hafta önce Kars’a atanan Vali Rahmi Doğan'dan kısa bir birifing aldı. Vali Doğan'a görevinde başarılar dileyen Bakan Arslan, Türkiye’deki 78 milyonun ve dünya coğrafyasındaki tüm Müslümanların Ramazan Bayramı’nı kutladı. Bakan Arslan, "Dün Başbakanımızın Bakanlar Kurulu sonrası açıkladığı bir paket vardı ve bu paket esnafa, ticaret erbabına, insanımıza dokunan, istihdam kaynaklı, yeni istihdam alanları açan bir paketti. İnşallah bu pakette ülkemize hayırlı olur. Bölgemiz açısından daha da önemli olan başka bir konu üzerinde de Bakanlar Kurulu olarak çalışıyoruz. Bir veya iki hafta sonra bölgelerimizde cazibe merkezleri oluşturma çalışmalarımızı tamamlayarak açıklayacağız. Bu cazibe merkezlerinden biri de Kars olacak. Kars merkezli Ardahan, Iğdır ve Ağrı kapsamlı bir cazibe merkezi oluşturmayı hedefliyoruz. Buradaki amaç yatırımları çekmek, bölgenin kalkınmışlığını hızlandırmak. Bölge insanı bunun sonuçlarını görecek" diye konuştu.
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan’ı Arslan, bayram nedeniyle yola çıkan veya çıkacak olan sürücüleri de dikkatli olmaları konusunda uyardı, trafik kurallarına uymalarını istedi. Bayram yoğunluğu nedeniyle ulaşımda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirten Bakan Arslan, şunları söyledi:
"Bayramın bayram tadında yaşanması için öncelikli olarak herkesin trafik kurallarına uyması, karşıdan gelen aracın, yandan geçen aracın hakkına riayet etmesi kazasız belasız bir bayram geçirmemiz adına çok önemli. Buradan herkesi uyarıyoruz ve diyoruz ki lütfen aldığınız sorumluluğun, evde sizi bekleyenlerin, sılayı rahim yapıyorsunuz. Ziyarete gittiğiniz yerde sizi bekleyenlerin bayramı bayram tadına yaşaması için lütfen dikkat edelim, kurallara uyalım."
Bakan Arslan, AK Parti İl Başkanlığı’na geçerek partililerle buluştu. Ardından Ebu’l Hasan Harakani Külliyesi’ni ziyaret eden Bakan Arslan, Kağızman İlçesi'ne geçerek ailesi ile bayramlaşacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!