Bakan Arslan'dan fıkralı miting

Güncelleme Tarihi:

Bakan Arslandan fıkralı miting
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 17:41

Bakan Arslan'dan fıkralı miting

Haberin Devamı

KARS, (DHA) - ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars'ın Arpaçay ilçesinde düzenlediği mitingde, bir televizyoncunun Karslı amca ile yaptığı röportajın konu edildiği fıkrayı anlattı.
Arpaçay ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışını yapan Bakan Ahmet Arslan, buradaki konuşmasında Kars'taki yatırımları anlattı. 16 Nisan'da yapılacak olan referanduma işaret eden Bakan Arslan, Anayasa değişikliğini çok uzun anlatmaya gerek olmadığnı söyledi. Bakan Arslan, mitingde şunları söyledi:
"Bir televizyoncu Kars'a gelmiş, Vali ile Belediye Başkanının yanında tecrübeli ve zeki Karslı bir amca ile röportaj yapmış. Televizyoncu, 'Vali, Belediye Başkanı, hükümetten mennun musunuz?' diye soruyor. Amca da kimseyi incitmeden cevaplıyor: 'Allah eksikliğini vermesin, hepsinden razıyız' diyor. Televizyoncu bakıyor, Karslı amca her şeyden memnun. Televizyoncu bu kez şöyle soruyor, 'Amca hiç memnun olmadığın bir şey var mı?' diyor. 'Var gardaş' diyor ve başlıyor anlatmaya: 'Şu Ruslar var ya şu Ruslar. Kars'a 100 sene önce geldiler, yol yaptılar, içme suyu, elektrik, kanalizasyon getirdiler. Ancak bir daha dönüp hiç sormadılar ki, yolların ne oldu? Elektiriğin durumu ne, millet suyu içebiliyor mu? Ben onlara kızıyorum.' Dostlar Karslı zeki, kısaca demişki bu hükümetler bizi unuttu. Bakın o günlerden hangi günlere geldik. Ak Parti döneminde Kars'a yaptığınız yatırımların bedeli 6 milyarın üzerinde. Devam eden işlerin bedeli 2 milyar.  2 milyar deyip geçmeyin 2 katrilyon. Eskiden IMF'nin kapısında 100 milyon borç almak için dileniyorduk."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!