Bakan Arslan: Kervan yürürken görev değişikliği olabilir

Güncelleme Tarihi:

Bakan Arslan: Kervan yürürken görev değişikliği olabilir
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 16:40

Bakan Arslan: Kervan yürürken görev değişikliği olabilir

Haberin Devamı

KARS, (DHA)- ULAŞTIRMA Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, hükümette  yapılan kabine değişikliğine ilişkin olarak  “Hizmet kervanı yürürken, kabine değişikliği olabilir. Böyle bakmak lazım” dedi.
Kars’ta ki Bakü-Tiflis-Kars (BTK) demiryolunda incelemelerde bulunana Bakan Ahmet Arslan, kabine değişikliğine ilişkin olarak değerlendirme yaptı. Hizmet kervanının yürümesinin kendileri için esas olduğuna işaret eden Bakan Arslan şunları söyledi:
“Kabinede değişiklik yapıldı. Bazı arkadaşlar başka göreve devam etmek üzere kabine dışı kaldılar. Yeni arkadaşlar alındı kabineye. Esas olan kabinede, hükümette, memlekete hizmet etmek, hükümet etmek. İnsanımızın beklentisini karşılamak ve sayın Cumhurbaşkanımız da, Başbakanımız da, Meclisimizle, grubumuzla birlikte bu ülkeye hizmet etmek. Dolayısıyla hizmet kervanının yürümesi önemli olandır, esas olandır. Kervan yürürken de görev değişiklikleri olabilir. Böyle bakmak lazım. Biz bugün itibariyle de bakanlık görevi bitmiş olan arkadaşlara özellikle kolaylıklar diliyorum ve ülkem adına teşekkür ediyorum. Sonuçta bu bir görev değişimi. Bırakanlar için de yeni başlayanlar için de hayırlı olsun. Bizim de göreve devam etme yönünde sayın Başbakanımızın, Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri oldu. Onlara müteşekkiriz. Rabbim inşallah bizleri öncelikle ülkemiz insanına karşı mahcup etmez. Doğrusu söylenecek çok şey yok. Ülkemiz için hizmet kervanı yürüyor. Görev her kime verilirse verilsin, herkesin amacı daha iyi hizmet etmektir.”

FOTOĞRAFLI
 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!