Bakan Ahmet Arslan İzmir'e geliyor

Güncelleme Tarihi:

Bakan Ahmet Arslan İzmire geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2018 12:17

Bakan Ahmet Arslan İzmir'e geliyor

Haberin Devamı

ULAŞTIRMA Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, bir dizi incelemelerde bulunmak ve partisinin Bornova ilçe kongresine katılmak üzere yarın İzmir'e gelecek. Bakan Ahmet Arslan'ın, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kendisine sunulmak üzere hazırladığı dosya ile ilgili de konuşması bekleniyor.

İzmir'in Bornova ilçesinde yapılacak AK Parti Bornova İlçe kongresine, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da katılacak. Yarın (cumartesi) yapılacak olan kongre öncesinde kente gelecek olan Ahmet Arslan, Adnan Menderes Havalimanı'nda inşaatı süren apronda incelemelerde bulunacak. İzmir Valiliği'ni ve AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nı da ziyaret edecek olan Ahmet Arslan, ardından Bornova ilçe kongresine geçecek. Ahmet Arslan'ın burada bir konuşma yapıp, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kendisine sunulmak üzere hazırladığı dosyaya da yanıt vermesi bekleniyor.

BAŞKAN DOSYA SUNMUŞTU

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül'ü ziyareti sırasında kentin onay bekleyen projelerine dair dosyayı, Bakan aslan'a ulaştırılmak üzere teslim etmişti. Aydın Şengül de, "Dosyayı inceleyip gerekeni yapacağım" sözünü tutup, hem Başbakan Binali Yıldırım'a hem de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile birlikte ziyaret ettiği Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'a sunmuştu.

Taylan YILDIRIM / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!