BAKA Yönetim Kurulu Burdur'da toplandı

Güncelleme Tarihi:

BAKA Yönetim Kurulu Burdurda toplandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2016 18:00

- Toplantı, Isparta Valisi Vahdettin Özkan başkanlığında gerçekleştirildi

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Burdur'da toplandı.

Isparta Valisi Vahdettin Özkan başkanlığındaki toplantıya Burdur Valisi Hasan Kürklü, Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Isparta İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat, Burdur İl Genel Meclisi Başkanı Osman Karakaya, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf KEyik, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ŞÜkrü Başdeğirmen ile BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen katıldı.

Burdur Valisi Hasan Kürklü, toplantıya ev sahipliği yapmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

BAKA'nın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de üstelenen Isparta Valisi Vahdettin Özkan ise, ajansın aynı coğrafyada aynı özellikleri ve güzellikleri bulunan 3 ilin kabiliyetlerini birleştirdiğini belirtti.

Haberin Devamı

BAKA sayesinde iller arasındaki koordinasyonun arttığına dikkati çeken Özkan, "Son zamanlarda üniversiteler ile ticaret odaları arasında işbirlikleri oluştu. Rekabet üstünlüğünün yakalanması açısından önemli bir avantaj sağlamış olduk. Hem özel sektörün hem de kamu kuruluşlarnını işbirliğiyle sonuç odaklı projeler geliştimenin önemini biliyoruz" dedi.

Özkan'ın konuşmasının ardından toplantıda, gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!