Bahtiyar Ölmez yeni bölüm fragmanında Bahtiyar'a büyük şok!

Güncelleme Tarihi:

Bahtiyar Ölmez yeni bölüm fragmanında Bahtiyara büyük şok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2017 08:46

Bahtiyar Ölmez dizisinin ikinci bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin bu akşam ekranlara gelecek yeni bölüm fragmanında Bahtiyar'ın yeni hayatı büyük bir şokla başlıyor.. Peki Bahtiyar Ölmez ikinci bölümde neler yaşanacak? İşte dizinin yeni bölümü öncesinde ekranlara gelen o sahneler

Haberin Devamı

Bahtiyar yeni hayatına yeni evinde ilk adımını attığında hiç ummadığı bir sürprizle karşılaşır. İlk görüşte aşık olduğu Aylin, eşi olarak karşısındadır. Ancak Aylin-Rıfat evliliğinin sahte bir evlilik olduğundan habersiz olan Bahtiyar, evlilik gerçekmiş gibi davranmaya başlar. Rıfat'ın tam aksine Tahir'e de sevgiyle yaklaşır. Bu durum Bahtiyar'ı gerçek kimliğini ifşa etmenin eşiğine kadar getirir. Bunlar yetmezmiş gibi, Aylin'in babası, İstanbul'un ünlü mafya babalarından Aytekin hesap sormak için yola çıkmıştır. Bahtiyar hiç bilmediği bu ilişkiler ağını yönetmeyi başarabilecek midir? Öte yandan Nuran ve Caner'in aşkları doludizgin ilerlemektedir. Nuran'ın Caner'e söylediği büyük yalan dev bir uçurum gibi bu aşkı yutmaya hazır beklemektedir. Üstelik yıllardır Nuran'a derin ve tertemiz bir aşk besleyen Şinasi, Nuran ve Caner ilişkisini öğrenmenin eşiğindedir. Bahtiyar kız kardeşi Nuran'ın, en büyük düşmanı Fuat'ın kardeşi Caner'le aşk yaşadığından habersizdir. Bahtiyar'ın yeni ailesindeki ilk günleri gibi yeraltı dünyasındaki ilk günleri de olağanüstü tehlikelerle doludur. Bahtiyar Ölmez hiç bilmediği bu dünyada Fuat'ın kendisini bitirmek için hazırladığı korkunç tuzağı bozabilecek midir?

Haberin Devamı

Bazı günler vardır, insanın hayatı hiç beklenmedik şekilde tümden değişir. O gün Bahtiyar Ölmez için öyle bir gündür. Hiç ummadığı bir şekilde hayatının aşkıyla karşılaşır ve ilk görüşte sırılsıklam aşık olur. Ancak mutluluğu kısa sürede kabusa dönüşür. Önce dolandırılır, sonra da bir kazaya birlikte hayatı tümden değişir. O artık Rıfat Baba'dır. Yeraltı dünyasının büyük babalarından Rıfat Çakar'ın ailesi onun ailesi, düşmanları onun düşmanlarıdır. Rıfat Çakar'ın güzeller güzeli eşi Aylin, hiç konuşmayan 6 yaşındaki oğlu Tahir ve hafif Alzheimer hastası olan annesi Latife yeni ailesi olacaktır. Aylin ve Rıfat Çakar'ın arasında kimsenin bilmediği bir sır vardır. Bahtiyar Ölmez nasıl bir sırrın içinde düştüğünden habersizdir. İlk görevi de yar altı dünyasının babalarından Fuat'tan mekanını geri almaktır. Bahtiyar hiç bilmediği tanımadığı kendine özgü kuralları olan yeraltı dünyasında bu zorlu görevi başarabilecek midir? Eski ve yeni hayatı arasında sıkışan Bahtiyar'ı yeni hayatında aşkıyla ilgili çok büyük bir sürpriz beklemektedir.

 

 

BAKMADAN GEÇME!