Bahçeşehir Kolejinden Alaçatı'da sörf kampı

Güncelleme Tarihi:

Bahçeşehir Kolejinden Alaçatıda sörf kampı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2018 11:48

Bahçeşehir Kolejinden Alaçatı'da sörf kampı

Haberin Devamı

BAHÇEŞEHİR Koleji, öğrencilerin yaz tatilinde bilgilerini tazelemeleri ve eğlenceli vakit geçirmeleri amacıyla yaz okulu ve sörf kampı düzenliyor. Spor, sanat ve teknolojiyle içerikli derslerin ve atölye çalışmalarının yer aldığı yaz okulu ile öğrenciler, yeni eğitim öğretim yılına bilgilerini tazeleyerek ve eğlenerek hazırlanıyor. Alaçatı'da bu yıl ilk kez açılan sörf kampı ise bu sporla ilgilenen öğrencilere eğlenceli bir eğitim programı sunuyor.

Birçok eğitim modelinin öncülüğünü yapan Bahçeşehir Koleji, öğrencilerinin verimli ve keyifli bir yaz tatili geçirmesi için yaz okulları düzenliyor. Bu yıl Bahçeşehir Koleji Bornova Kampüsü'nde düzenlenen ve yoğun ilgi gören yaz okulunun ikinci etabı, 9 - 27 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek. 5 - 7, 8 - 10 ve 11 - 14 yaş gruplarına yönelik hazırlanan yaz okulunda öğrenciler; İngilizce, yüzme, beceri ve koordinasyon, sanat atölyesi, müzik, robolego, Ipad Kids, drama, sinema, satranç, jimnastik, basketbol, voleybol, badminton, futbol ve su oyunlarından oluşan dopdolu bir içerikle keyifli ve öğretici bir programla hem eğlenecek hem öğrenecek.

Bahçeşehir Koleji, yaz okulunun yanı sıra Çeşme Alaçatı'da bu yıl ilk kez düzenlediği sörf kampı ile öğrencileri denizle buluşturuyor. Bahçeşehir Kültür tarafından organize edilen ve 18 Haziran'da eğitimlerin başladığı sörf kampı, 27 Temmuz'a kadar devam edecek. Pratik günlük eğitimlerin verildiği kampta sörf dışında uzman eğitmenler gözetiminde eğitsel oyunlar ve çeşitli aktiviteler de gerçekleştiriliyor. Bahçeşehir Koleji Yaz Okulu ve Sörf Kampı'ndan yararlanmak isteyen öğrencilerin kayıt için Bahçeşehir Koleji Bornova, Güzelbahçe ve Karşıyaka kampüsleriyle iletişime geçmeleri gerekiyor.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!