Bahçeşehir Denizli’den gurur tablosu

Güncelleme Tarihi:

Bahçeşehir Denizli’den gurur tablosu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2016 11:17

Bahçeşehir Denizli’den gurur tablosu

Haberin Devamı

BAHÇEŞEHİR Okulları’nın Denizli kampüsünde eğitim gören 7 öğrenci, TEOG 1 sınavında tüm sorulara doğru yanıt vererek, hem öğretmenlerini hem de ailelerini gururlandırdı.

23-24 Kasım’da gerçekleştirilen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sınavının ilkinde, 8. sınıf öğrencileri, başarılı olmak için yurt çapında ter döktü. Bahçeşehir Denizli kampüsünden sınava giren öğrencilerden 7’si ise başarılarıyla büyük mutluluk yaşattı. Öğrencilerden Nehir Şekerci, Tolga Avkan, Semih Ceylan, Eren Berk Karabulut, Merve Şentürk, Görkem Çınar, Duru Yağmur Akyol, 120 sorunun tümüne doğru cevap verdi. Hayallerini gerçekleştirme yolunda emin adımlarla ilerleyen yedi öğrencinin başarısı, okul yönetimi olmak üzere ailelerini de sevince boğdu. Aynı kampüste eğitim gören 8 öğrenci 1 yanlış, 6 öğrenci 2 yanlış, 4 öğrenci de 3 yanlışla sınavı tamamlamayı başardı.

Bu sonuçlarla Bahçeşehir Okulları Denizli Kampüsünün başarı oranının, yüzde 93.44 olması, yüzleri güldürürken, ikinci sınav için de umut vererek heyecanı arttırdı.

"BAŞARIMIZ TESADÜF DEĞİL"

Bahçeşehir Denizli Kampüsü Müdürü Canan Gültekin, “Bu başarımız tesadüf değil. 5. sınıftan itibaren bizlerle olan, Bahçeşehir akademik takip sistemi ve güçlü eğitim kadrosu ile çalışan öğrencilerimizin nihai sonuçlarıdırö dedi. Anaokulundan itibaren yaşam boyu Bahçeşehir Okulları eğitimi alan öğrencilerinin daha birçok alanda başarıya imza atacağını söyleyen Gültekin, özverili bir şekilde çalışan öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF



 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!