Bahçeci'nin eserleri yeni yıl sergisinde

Güncelleme Tarihi:

Bahçecinin eserleri yeni yıl sergisinde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2017 10:29

Bahçeci'nin eserleri yeni yıl sergisinde

Haberin Devamı

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)-HATAY'ın başarılı ressamlarından Canseven Bahçeci, Ankara SEPA Sanat Galerisinde düzenlenen karma sergiye katıldı.
SEPA Sanat Galerisinin sahibi Mira Koldaş’ın davetlisi olarak yeni yıl karma sergisine katılan ressam Canseven Bahçeci'nin eserleri büyük beğeni topladı. 15 Aralık -15 Ocak 2018 tarihleri arasında açık olacak sergide Mira Koldaş, Olga Grafova Dilek, Mustafa Ayaz, Mamsıratı Irme, Özlem Kocheıevra, Baran Kamiloğlu ve Bülent Yavuz Yılmaz gibi usta ressamlar arasında yer alan Ressam Canseven Bahçeci’nin eserleri ziyaretçilerden olduğu kadar usta ressamlardan da tam not aldı.
SERGİYİ MUTLAKA GEZİN
Birbirinden değerli ressamlar ile aynı sergide yer almanın onurunu yaşadığını ifade eden ressam Canseven Bahçeci, "SEPA Sanat Galerisindeki Yeni Yıl karma sergisinde  birbirinden güzel eserlerin arasında kendime yer bulmanın haklı gururunu yaşıyorum. Çalışmalarını çok beğenen ressam dostlarımı diğer çalışmalarımı da yakından görmek üzere Antakya’daki atölyeme davet ettim. Daha güzel eserler ortaya çıkarmak adına elimden gelenin fazlası ile çalışmalarıma hız kesmeden devam edeceğim. SEPA Sanat Galerisindeki yeni yıl karma sergisinde beni davet ederek bu güzel sergide yer almamı sağlayan çok kıymetli dostum Mira Koldaş’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!