Bahattin Tatış ödülleri 5. kez verilecek

Güncelleme Tarihi:

Bahattin Tatış ödülleri 5. kez verilecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2015 15:55

İZMİR Özel Türk Koleji'nin kurucusu, eğitimci, matematik öğretmeni merhum Bahattin Tatış'ın değerleri ve ilkelerini yaşatmak, farklı alanlarda başarı gösteren kişileri yeni nesillerle tanıştırmak, onların yeni nesillere örnek olmasını sağlamak, başarılarını bir kere daha taçlandırmak ve kendi ifadesiyle "Yarınlarda var olmak" için düzenlenen "Bahattin Tatış-Yarınlarda Var Olmak Ödülleri" töreninin bu yıl 5'incisi gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

İlki 2011 yılında gerçekleştirilen ve düzenlendiği ilk yıldan itibaren sanat, bilim, spor, iş, eğitim ve yaşam alanlarında başarılı çalışmalara imza atarak geleceğe ışık tutan kişi ve kurumların ödüllendirildiği, "Bahattin Tatış Yarınlarda Var Olmak Ödülleri" töreninde bu yıl da Sanatta Başarı Ödülü, Sporda Başarı Ödülü, İş'te Başarı Ödülü, Bilime Katkı Ödülü, Eğitime Katkı Ödülü ve Yaşama Katkı dallarında ödüller verilecek. 

İki yılda bir değişen Bahattin Tatış- Yarınlarda Var Olmak Ödülleri Seçiciler Kurulu'nda 2015 ve 2016 yıllarında Prof. Dr. Atilla Silkü, Stratejik İletişim ve Kurum İtibarı Yönetimi Uzman Salim Kadıbeşegil, İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Filiz Serper Eczacıbaşı, iş adamı Deniz Barçın, İzmir'i Sevenler Platformu Başkanı Sancar Maruflu, Opera Sanatçısı, İzmir Devlet Opera ve Balesi Eski Müdürü ve İTK Mezunları Derneği Başkanı Aytül Büyüksaraç ve İTK Büyükçiğli Kampüs ve İTK Mezunları Derneği Başkan Yardımcısı İpek Deniz görev yapacak. 

Haberin Devamı

13 Kasım akşamı iş, sanat ve spor dünyasının tanınmış kişilerinin katılacağı bir törende sahiplerine sunulacak olan "Bahattin Tatış- Yarınlarda Var Olmak Ödülleri" öncesinde İTK Uşakizade Köşkü'nde de kokteyl düzenlenecek. Ödüllerle ilgili konuşan opera sanatçısı, izmir Devlet Opera ve Balesi eski Müdürü ve İTK Mezunları Derneği Başkanı Aytül Büyüksaraç, "Bizim hedefimiz Bahattin Bey'den aldığımız bayrağı gururla taşımak ve daha ileriye götürmek. Örnek bir insan olan Bahattin Tatış adına düzenlediğimiz ödül törenimizde bu yıl da seçiciler kurulu üyelerimizin hassasiyeti, ön görüsü ve objektif bakış açısıyla geleceğe ışık tutacak bugünün üstün değerlerini ödüllendireceğiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!