Bahar Toksoy Guidetti, Eczacıbaşı VitrA'da!

Güncelleme Tarihi:

Bahar Toksoy Guidetti, Eczacıbaşı VitrAda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2016 14:38

Voleybolda çok ilginç bir transfer gerçekleşti... Milli voleybolcu Bahar Toksoy Guidetti, eşi Giovanni Guidetti'nin çalıştırdığı Vakıfbank'ın ezeli rakibi Eczacıbaşı VitrA ile anlaştı.

Haberin Devamı

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı, milli orta oyuncu Bahar Toksoy Guidetti'yi kadrosuna kattı.

Turuncu-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, sezonun ilk yarısını İtalya A1 Ligi ekiplerinden Savino Del Bene Volley'de geçiren Bahar Toksoy Guidetti ile anlaşmaya varıldığı belirtildi.

Eczacıbaşı VitrA Menajeri Nalan Ural, transferle ilgili olarak, "Yetenekli ve tecrübeli bir Türk oyuncuyu kadromuza kattığımız için mutluyuz. Her iki taraf için hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Bahar Toksoy Guidetti, Eczacıbaşı VitrAda
Bahar ise, ilk devreyi İtalya'da geçirdiğini ve bunun kendisi için önemli bir deneyim olduğunu kaydederek, "İkinci devrede Eczacıbaşı VitrA kadrosunda yer alacağım. Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden bir takımda yer almaktan mutluyum" diye görüş belirtti.

Haberin Devamı

VAKIFBANK'TA İKEN KAZANILMADIK KUPA BIRAKMADI
Kariyerinde daha önce Karşıyaka, Yeşilyurt, VakıfBank ve Savino Del Bene Volley formaları giyen Bahar, bir çok önemli başarıya katkı sağladı.Tecrübeli oyuncu, VakıfBank formasıyla 2008 yılında Avrupa Challenge Kupası, 2011 ve 2013 yıllarında CEV Şampiyonlar Ligi, 2013'te FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası birincilikleri yaşadı.

BAKMADAN GEÇME!