Bahar kombinlerinizi canlandıracak öneriler

Güncelleme Tarihi:

Bahar kombinlerinizi canlandıracak öneriler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2017 10:11

Havaların ısınmasıyla canlı ve hareketli parçalar sokağa çıkmaya başladı. İşte bahar kombinleri için trendlere uyan öneriler...

Haberin Devamı

Bahar aylarında hissedilen canlı ve ahenkli havayı kombinlerinize yansıtarak dikkat çekici ve güzel görünün. Bahar sezonunu dolabınızdaki klasik parçaların yanında trend parçalarla birlikte kombinleyerek taze ve havalı bir giyim tarzı benimseyin. Sezonun hit olmuş renklerine ve parçalarına göz atma zamanı geldi. İşte bahar kombinlerinizi canlandıracak detaylar:

1. Püsküllü jean

Klasik jean'lerinize bir süre veda edebilirsiniz. Bu bahar etkisini hissettiren püskül modası ile jean paçaları salaş ve tiftik tiftik bir yapıya bürünüyor. Jean paçalarınızı klasik kesim yerine püskül detaylı olanlardan seçebilir veya evde biraz uğraşarak bu trendi jean'lerinize uygulayabilirsiniz. Püsküllü jean'lerinizi fırfırlı ve vintage görünümlü bluzlarınız ve jean ceketlerinizle birlikte giyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Bahar kombinlerinizi canlandıracak öneriler

2. Rugan görünüm

Parlak ve ihtişamlı malzemelerden biri olan rugan bu bahar geri dönüyor. Özellikle çanta ve sneaker'larda rugan kumaşlara şans verebilirsiniz. Ruganın dikkat çeken yapısını minimal parçalarla kombinlemeyi unutmayın. Rugan renklerde soft ve pastel görünümlü tonları da tercih edebilirsiniz.

3. İspanyol paça

İspanyol paça pantolonlar yeniden moda sahnesinde. İspanyol paça pantolonlar renk renk ve desen desen tasarımların yanında denim kumaşında jean'lerde de sıkça karşımıza çıkıyor. Denimlerde İspanyol geniş paçalara biraz eskitme yapmak da yeni trendler arasında.

Bahar kombinlerinizi canlandıracak öneriler

4. Şeritli eşofman altarı

Bu yaz yanları şeritli eşofman altları ile her yerde dolaşabilirsiniz. Kısa üstler ve sweatshirt'lerle birlikte giyilebilen eşofman altları rahatlığın ve şıklığın yeni bir yansıması olacağa benziyor. Kombininize spor çantalar yerine abiye ve küçük çantalarla zıtlık katmak da serbest.

5. Renkli eşofman üstleri

Haberin Devamı

Renkli ve önden fermuarı eşofman üstleri geri dönüyor. Vintage ruhunu en iyi yansıtan bu trendle jean'ler ve şortlar üzerine eşofman üstler giyerek cool ve şık bir stile sahip olmak mümkün.

Bahar kombinlerinizi canlandıracak öneriler

6. Simli çoraplar

Simli çoraplar bahar sezonuna ışıltı katıyor. Simli soket çorapları sneaker modelleriyle birlikte giyebileceğiniz gibi yüksek topuklu sandalet ve stilettolarla da kullanabilir ve stilinizle dikkat çekici bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bu stili kalem eteklerle ve kloş eteklerle denemeyi unutmayın.

7. Çizgili vintage gömlekler

Mavi ve beyazın bir arada kullanıldığı vintage tarzı gömleklerle bu bahar çok daha romantik görünmeye ne dersiniz? Uzun gömleklerinizi elbise amacıyla kullanabilir ya da kısa gömleklerinizi jean'lerinizle birlikte giyebilirsiniz.

 

 

Haberin Devamı

Bahar kombinlerinizi canlandıracak öneriler

 

Benimle Hazırlanın - Oya Unustası

 

BAKMADAN GEÇME!