Bahar kampanyaları başladı

Güncelleme Tarihi:

Bahar kampanyaları başladı
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 11, 2012 14:39

Teknik Yapı kalite ile ekonomiyi birleştirdi.

Haberin Devamı

KADIKÖY'de temeli atılan Teknik Yapı, 38 yıldır ürettiği konutlarla sektörde adından söz ettiriyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımının atıldığı Fikirtepe'de de hummalı bir çalışma yürüten Teknik Yapı, 3 ada ile görüşmelerini tamamladı. Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, "Teknik Yapı'yı ulaşılmaz sananlar var" diyerek, kaliteyi ekonomik fiyatlarla sunabildiklerini vurguladı.

/images/100/0x0/55ea8285f018fbb8f884a846
Â

YAKLAÅžIK 38 yıl önce Kadıköy'de temeli atılan Teknik Yapı'da üst üste konulan tuÄŸlalardan oluÅŸan marka deÄŸeri, hem firmayı hem müşterilerini mutlu ediyor. Her yıl yaklaşık 2-3 bin konutluk projelerin temelini atan ve zamanında teslim eden Teknik Yapı, projelerinde sunduÄŸu kaliteli malzeme ve sosyal donatılarının aynası olan marka deÄŸerinde ÅŸaşırtıcı tepkiler alıyor.Â

"Teknik Yapı'yı ulaşılmaz sanan insanlar var" diyen Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, marka değerinin bu kadar yüksek olmasını müşterilerinin gösterdiği teveccüh olarak değerlendirdi.

Haberin Devamı

FİYATI ÇEKME İMKANI VAR

Teknik Yapı kalitesinin 38 yıldan bu yana hiç değişmediğinin altını çizen Durbakayım, bu süre içinde sadece fiyatların değiştiğinin altını çizerek şunları söyledi: "Teknik Yapı'nın doğup büyüdüğü Kadıköy'deki fiyatları, kullandığı kaliteli malzemelerden dolayı emsallerine göre biraz pahalıydı. Kadıköy'deki projeler küçük montantlı olduğu için fiyatları aşağıya çekmek mümkün olmuyordu. Ancak bugün binlerce dairelerden oluşan projeler gerçekleştiriyoruz. Malzemeleri toplu ve erken aldığımız için en kaliteli markayı bile çok uygun fiyata çekme imkanımız oluyor. Dolayısıyla bunu müşteriye yansıtıyoruz ve aynı yüksek marka değerine sahip Teknik Yapı kalitesini daha düşük fiyatlarla sunabiliyoruz. Yakın zamanda çıkmasını beklediğimiz kentsel dönüşüm yasasından sonra, sahip olduğumuz avantajlardan oluşan ekonomik fiyat politikasını Kadıköy'e de getireceğiz. Nitekim bu stratejimizi en son gerçekleştirdiğimiz Et-inn Restoran'da da uyguluyoruz."

Haberin Devamı

PARK VE SOSYAL ALAN

/images/100/0x0/55ea8285f018fbb8f884a848


Teknik Yapı, proje geliştirdiği bölgelerde sadece yaptığı konutlarla değil getirdiği hizmetlerle de yaşam kalitesini yükseltmeye çalışıyor. Kartal'daki konut projelerinin yanı sıra okul, park bahçe gibi sosyal ve kültürel alanlardaki sosyal sorumluluğunu da yerine getiren Teknik Yapı, Tuzla'da 300 bin metrekarelik arsanın 50 bin metrekaresini kamuya açık park alanı olarak projelendirdi. Daha büyük daire satmak gibi bir gayretlerinin olmadığını belirten Nazmi Durbakayım, alacağı daireden dolayı maddi ve manevi yük altına girmemesi için müşterilerin sürekli asiste edildiğini belirtti. "Bunun için doğru fiyatlandırmanın yanı sıra ödeme şartlarında uyguladığımız avantajlarla müşterinin yanında yer alıyoruz" diye konuşan Durbakayım, Evora İstanbul ve Deluxia Dragos projelerinde gerçekleştirdikleri kampanyalarda peşinat ve banka kredisinden kaynaklanan faiz yükünün yarısının Teknik Yapı tarafından karşılandığı bilgisini verdi.

Haberin Devamı

ÖRNEK OLMA İSTEĞİ

Teknik Yapı'nın proje geliştirdiği bölgelerde yer alan arsa sahiplerinden çok sayıda talep geldiğini ifade eden Nazmi Durbakayım "Her gittiğimiz bölgedeki tüm projeleri biz yapacağız gibi düşüncemiz olmadı. Biz, bölgeye örnek olacak biçimde ve miktarda konut üretip örnek olmak istiyoruz" açıklamasını yaptı.

FÄ°KÄ°RTEPE'DE ANLAÅžMA

Kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımının atıldığı Fikirtepe'de hummalı bir çalışma yürüten Teknik Yapı, 3 ada ile görüşmelerini tamamladı. Fikirtepe'de görüştüğü üç adadan ilki ile yüzde 99.5, ikinci ile yüzde 98, üçüncü ile yüzde 89 oranında sözleşme imzalayan Teknik Yapı, toplam büyüklüğü yaklaşık 52 bin metrekare olan üç adada 2 bin 650 civarında konut yapmayı planlıyor. Bölgede proje yapmaları için ilk teklifin Fikirtepe halkından geldiğini ifade eden Nazmi Durbakayım, kentsel dönüşümün acil hızlanması gerektiğini ve insanları panikletmeden tabut içerisinde yaşadıklarını hatırlatmak gerektiğinin altını çizdi. Durbakayım, depreme dayanıklı binaların yapılmasının önünü kesenlerin insanlık suçu işlediğini ve bir kişi istemiyor diye insanları tabutta yaşatmanın ağır bir suç olduğunu da vurguladı.

Haberin Devamı

BAHAR KAMPANYALARI BAÅžLADI

TEKNİK Yapı, mevcut projelerinin hepsinde müşteriye özel gerçekleştirdiği kampanya kapsamında kredi faiz oranını yüzde sıfıra indirirken, peşinatı da sıfır olarak belirledi. Ataşehir'deki Deluxia Projesi'nin konfor ve kalitesini Maltepe Dragos kıyılarına taşıyan 500 dairelik Deluxia Dragos projesinde 'Bahar Fırsatı' kampanyası başladı. Ayrıca kampanya dahilinde Teknik Yapı'nın finanse ettiği kısım dahilinde sıfır faiz ve sıfır peşinat kullanmak isteyenler ilk ödemeyi 12 ay sonra yapma olanağına da sahip oluyor. Dünyanın en büyük adliye binasına hazırlık yapan ve Kadıköy Kartal metro hattının açılışı için gün sayan Maltepe'de E5 karayolu ile Marmara Denizi arasında kalan bölgede yükselen Deluxia Dragos projesinde, peşinat miktarını hem yüzde 0'a düşürdü hem de faizi oranını sıfıra çekti. Kampanyadaki sıfır faiz olanağı, değişen taksit tutarına göre 48 ay vadeye kada

/images/100/0x0/55ea8285f018fbb8f884a84a
r uzanıyor. Kampanyanın sunduğu diğer avantajlar arasında 148 bin 500 liradan başlayan daire fiyatları, 1019 liradan başlayan taksit ödeme seçeneği, tüm vadelerde yüzde 1'in altında kalan faiz oranları gibi birbirinden cazip fırsatlar da yer alıyor.

Haberin Devamı

3 AVANTAJ BÄ°R ARADA

Ekonomik fiyat ve büyüklüklerden oluşan Evora İstanbul projesindeki daireler sıfır faiz, sıfır peşinat ve 6 ay ertelemeden oluşan çok özel bir kampanya ile satılıyor. Teknik Yapı, Emlak Konut GYO'nun hasılat paylaşımı modeli kapsamında gerçekleştirdiği Evora İstanbul projesinde başlattığı yeni kampanya ile faiz yükünü asgariye indiriyor. "Teknik Yapı'dan üçlü paket" isimli kampanyada peşinat ve faiz sıfıra inerken, ödemeler 6 ay sonra başlıyor ve takip eden 24 aya yayılıyor.

Düzenlenen kampanyada, isteyenler daire fiyatının yarısı için Teknik Yapı'nın finansman gücünden yararlanabilecek. Yararlandığı miktar için sıfır faizli 24 aylık vadeye yayılan bir ödeme planı hazırlandı. Bu plan içindeki ilk altı ayda ise hiçbir ödeme talebinde bulunulmuyor. Daire fiyatının diğer yarısı için, müşterinin isteğine göre banka kredisi seçeneği her zaman açık bırakılıyor.

ET-İNN, KADIKÖY'E YAKIŞTI

İNŞAATTAKİ kalitesini hizmet alanına da taşıyan Teknik Yapı, 42 milyon liralık yatırım yaparak restoran, fitness-spa ve otoparktan oluşan kompleksinin ilk birimi olan Et-inn Restoran'ı marka olduğu bölge Kadıköy'de hizmete açtı. Teknik Yapı Holding Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Kadıköy'ün en gözde lokasyonlarından biri olan Atatürk Caddesi'nde gerçekleştirdikleri 42 milyon liralık bir yatırımla, Teknik Yapı kalitesini hizmet alanına da taşıdıklarını söyledi. Umut Durbakayım, Et-inn'de kullanılan donatılardan müşterilere

/images/100/0x0/55ea8285f018fbb8f884a84c
sunulan hizmete kadar her yerde Teknik Yapı kalitesinin DNA'sı olduğunu vurguladı. İnşaat sektöründe yap-sat kavramının son 7 yılda değiştiğini ve satış sonrası servis ve hizmet odaklı projelerin standartlaştığını hatırlatan Umut Durbakayım, Teknik Yapı'nın hizmet sektöründen uzak olmadığını, holding bünyesindeki Aktif Yaşam ve Teknik Güvenlik şirketlerinin hizmet sektöründe faaliyet gösterdiğini vurguladı.

ÖZEL İNDİRİMLER OLACAK

Restoran işletmeciğinin de hizmet sektörünün önemli bir parçası olduğunu anlatan Durbakayım, "Bu sektörde de müşteri memnuniyeti yaratmak için gerekli olan kalite, hizmet ve üründen olaşan üçlü sac ayağı var. İlk ikisi markamızla özdeşleşen kavramlar. Ürün konusunda ise Türkiye'nin ve İstanbul'un en seçkin ustalarını bir araya getirdik" açıklamasında bulundu. Hizmet sektörüne yönelik 1-2 yıllık yatırım planları içerisinde Ataşehir'de kurulacak Finans Merkezi için ekspres tarzda bir restoran olduğunu belirten Durbakayım, aynı süreç içinde Uçaksavar ve Bağdat Caddesi'nde de yeni Et-inn restoranlar açmayı öngördüklerini açıkladı. Teknik Yapı'dan daire alanların öncelik hakkının Et-inn'de de süreceği bilgisini veren Umut Durbakayım, Teknik Yapı'nın her projesinde olduğu gibi restoran ve spor tesislerinde jest yapılacağını ve Teknik Yapı dostlarına özel indirimler olacağını söyledi. Durbakayım, restorana dışarıdan bakarak "Burası Teknik Yapı'nın çok özel müşterileri için yaptırdığı yer olmalı. Fiyatlar çok pahalıdır" diyenler içeri girdiklerinde gördükleri kalite ve ekonomik fiyatlar karşısında şaşkınlığa uğruyor" dedi.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!