Bahar havasını bünyenize taşıyacak 5 öneri

Güncelleme Tarihi:

Bahar havasını bünyenize taşıyacak 5 öneri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2017 12:06

Bu bahar gerçekten bahar gibi açıyoruz. Çünkü baştan aşağıya her yerimizi çiçekler sarmış durumda. Hem desenler hem de renkler adeta kıyafetlerimizi yeşil kırlardan toplanmış çiçeklere dönüştürmüşken biz bu trendden nasibimizi nasıl alacağız ona bakalım.

Haberin Devamı

Çiçekleri her yerde kullanın

Çiçek desenlerini görmeye başladığınız andan itibaren acaba nerede ve nasıl kullanmalıyım diye düşünmeye başladınız. Ancak düşünecek de çok bir şey yok. Genelde ilk akla gelen elbiseler olsa da tulumlardan geniş paça pantolonlara, gömleklerden hafif hırkalara her türlü giysi için bol çiçekli seçenekler mevcut bu sene. O nedenle elinizi korkak alıştırmayın, dolabınızı bir çiçek bahçesine dönüştürün.

Bahar havasını bünyenize taşıyacak 5 öneri

Aynı baskıyı kullanmaya çekinmeyin

Çiçekli bir parça aldınız ve bunun altını ya da üstünü nasıl bir parçayla kombinleyeceğinizi bilmiyorsunuz. Size bir sürprizimiz var: Eğer aynı desende bir alt ya da üst bulursanız hiç düşünmeden alın ve iki parçayı aynı desenle kombinleyin. Çünkü çok moda!

Haberin Devamı

Bahar havasını bünyenize taşıyacak 5 öneri

Çiçeklere dikkat!

Çiçekli desenler çok nahif ve romantikler ancak kullanımları da bir o kadar önemli. Desenli kıyafetleri kullanırken bu desenlerin vücut ölçüleriniz üzerinde göz yanılmalarına neden olabileceğini unutmayın. Bu nedenle de eğer kapatmak istediğiniz geniş bir yeriniz varsa bu bölgelerde geniş çiçek desenleri kullanmayın. Bu durum bölgeyi daha da geniş gösterebilir. Bunun yerine daha küçük çiçek desenleri kullanabilirsiniz.

Bahar havasını bünyenize taşıyacak 5 öneri

Renk seçimlerimiz neler olacak?

Çiçekli modası çok güzel ama ben almayayım diyenlerdenseniz sizin için de birbirinden bahar renk seçenekleri var bu sene. Denim maviden lapis maviye, çuha çiçeği sarısından turuncu kırmızıya, yeşilden leylağa birçok iddialı renk bu sene sezonun en gözdelerinden. Yani çiçek desenlerini istemeseniz de moda dolabınızı bahar renkleriyle doldurmanızı istiyor.

Bahar havasını bünyenize taşıyacak 5 öneri

Haberin Devamı

Bol kesimlerin, hafif kumaşların tadını çıkarın

Üstelik bu desenler ve renkler vücudunuzdan su gibi akıp giden kumaşlar ve bol kesimlerle size hizmet ediyor. Bahar rüzgarları yüzünüzü okşarken, hafif kumaşlar, renkler ve çiçekler teninizi yalayıp geçiyor. Rahat baharın tadını çıkarın.

BAKMADAN GEÇME!